Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi "gázos" nő harminc felett?
Nem tudom, én meg fordítva látom. A minap is megismerkedtem egy 40 éves nővel, akit komolyan 30-nak se igen néztem, se arcra, se alakra. Ahol dolgozom, ott is gyakran lepődöm meg a hölgyek korán. 30 felett huszonX-nek néz ki, 40 felett meg 30 körülinek. Bejelentette az egyik távoli kollegina (sokan dolgozunk), hogy ő most lesz nagymama, 49 éves. Csinos, az arca fiatalos, bomba nő még mindig. Csak hülledeztem! Vidéken élsz? Vidéken mindig előbb tönkrementek a nők. Hamar férjhez ment, született a sok gyerek, bár ez még nem lenne ok. De csak mos, főz, elhanyagolja magát, nincs munkája, nincs "miért" szépnek lenni.
Férfiban látok sokat, hogy amúgy is, de ha már megvan a kis barátnő, menyasszony, feleség, elengedik magukat, pocakot eresztenek, elhanyagolják a hajukat, izzadnak, elhíznak, stb.
Több párt ismerek, ahol csinos volt a férfi mikor összejöttek, azóta eltelt pár év, kövérkés lett, elhízott, ápolatlan lett, nem figyel oda hogy öltözik fel, mellette meg ott sétál a még mindig szép, igényes barátnő/feleség. Fura.
Én nem vettem észre, hogy sok "gázos" 30 feletti nő lenne.
32/F
Olvasgattam a válaszokat. Első: szülés. Nem indok. Anyámnak máig tökéletesek a fogai, szült három gyereket. Ha egy nő odafigyel, jár kezelésre, nem megy tönkre. Elhízni se muszáj, a haj levágatása meg nem jelent igénytelenséget.
De ott a másik oldala, igen, azok a nők nem mennek tönkre, ahol "apuci" nem csak úgy "van", hanem tehermentesíti a nőt, kiveszi a részét mindenből.
Akik pedig pont emiatt elváltak (ismerek egy fél tucatot, a férfi csak púp volt a hátán, egy nagy gyerek, akit a gyerekén kívül még kiszolgálhatott) azok általában már a hátuk közepére se kívánják, hogy úja férjhez menjenek. Örülnek, hogy fellélegezhetnek és már csak a gyerekre kell mosni, főzni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!