Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ennyi "gázos" nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi "gázos" nő harminc felett?

Figyelt kérdés
Mentálisan, vagy testileg leppukkantak, nem is igyekeznek hogy nőiesek legyenek. Aztán meglepődnek hogy nem kelendőek, meg hogy miért akarnak helyettük fiatalabbat.
2013. febr. 10. 14:58
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Én ismerek 30-as nőket akik szebbek mint a tízen éves lányok. Szívesebben is kefélnék velük. Vannak igénytelenek is de azokkal nem foglalkozom lényeg nem mind hadja el magát.
2013. febr. 10. 15:16
 12/38 fospuska ***** válasza:
ma voltam egy plázában,azt kell mondjam,a nők szarabbul néztek ki,mint a palik. hogy a frizuradivatot 30 felett egyik sem követi,az egy dolog,ugyanazt hordja mindegyik legalább 10 éve. de hogy sminkelni nem tanult meg kevés kivétellel egyik sem,az gáz. a ruhákat meg nem is mondom,az idősebb kategóriában szinte nem lehetett ízlésesen felöltözött nőt látni. vagy ribancos stíl uralkodott-ami igen sok nőn nevetségesnek hat-vagy egyszerűen képtelenek voltak összeválogatni az öltözéküket úgy,hogy ne ordítson ki belőle valami oda nem illő borzalom. katasztrófa.
2013. febr. 10. 15:18
 13/38 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudom, én meg fordítva látom. A minap is megismerkedtem egy 40 éves nővel, akit komolyan 30-nak se igen néztem, se arcra, se alakra. Ahol dolgozom, ott is gyakran lepődöm meg a hölgyek korán. 30 felett huszonX-nek néz ki, 40 felett meg 30 körülinek. Bejelentette az egyik távoli kollegina (sokan dolgozunk), hogy ő most lesz nagymama, 49 éves. Csinos, az arca fiatalos, bomba nő még mindig. Csak hülledeztem! Vidéken élsz? Vidéken mindig előbb tönkrementek a nők. Hamar férjhez ment, született a sok gyerek, bár ez még nem lenne ok. De csak mos, főz, elhanyagolja magát, nincs munkája, nincs "miért" szépnek lenni.

Férfiban látok sokat, hogy amúgy is, de ha már megvan a kis barátnő, menyasszony, feleség, elengedik magukat, pocakot eresztenek, elhanyagolják a hajukat, izzadnak, elhíznak, stb.

Több párt ismerek, ahol csinos volt a férfi mikor összejöttek, azóta eltelt pár év, kövérkés lett, elhízott, ápolatlan lett, nem figyel oda hogy öltözik fel, mellette meg ott sétál a még mindig szép, igényes barátnő/feleség. Fura.

2013. febr. 10. 15:18
 14/38 anonim ***** válasza:

Én nem vettem észre, hogy sok "gázos" 30 feletti nő lenne.

32/F

2013. febr. 10. 15:22
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Olvasgattam a válaszokat. Első: szülés. Nem indok. Anyámnak máig tökéletesek a fogai, szült három gyereket. Ha egy nő odafigyel, jár kezelésre, nem megy tönkre. Elhízni se muszáj, a haj levágatása meg nem jelent igénytelenséget.

De ott a másik oldala, igen, azok a nők nem mennek tönkre, ahol "apuci" nem csak úgy "van", hanem tehermentesíti a nőt, kiveszi a részét mindenből.

Akik pedig pont emiatt elváltak (ismerek egy fél tucatot, a férfi csak púp volt a hátán, egy nagy gyerek, akit a gyerekén kívül még kiszolgálhatott) azok általában már a hátuk közepére se kívánják, hogy úja férjhez menjenek. Örülnek, hogy fellélegezhetnek és már csak a gyerekre kell mosni, főzni...

2013. febr. 10. 15:23
 16/38 Diavolino44 ***** válasza:
5# válaszoló első mondatával mélységesen egyetértek!
2013. febr. 10. 15:23
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Diavolino44 ez igaz, de másik részről is igaz. Hogy várhatja egy büdös, sörhasú, izzadt, kopaszodó, borostás, mocskos pólóban mászkáló, este kissé pityókás férj, hogy egy szép nő megkívánja? Főleg hogy várhatja ha egyedül él, hogy egy szép nő beleszeressen?
2013. febr. 10. 15:25
 18/38 anonim ***** válasza:
Ennek nagyon egyszerű oka van. 30 felett egy nőnek, kivéve ha nagyon szerencsés alkat, sokkal többet kell tennie azért, hogy jól nézzen ki, mint egy huszonévesnek, ideje meg sokszor már kevesebb van az állása, a házimunka, a gyereknevelés mellett, sokszor anyagilag is kevesebb jut pl. fodrászra, kozmetikusra. Vannak, aki vállalják ezt a pluszt, vannak, akik nem, akár lustaságból, akár azért, mert nincs rá energiájuk. A tizen-, huszonévesek többségének szinte semmit nem kell tenniük azért, hogy jól nézzenek ki, legalábbis csak nagyon kevés energiaráfordítással jár, ha pedig egyedülállóak, több idő is jut rá, így ebben a korban még nem derül ki, hogy később ki mit fog megtenni azért, hogy szép maradjon.
2013. febr. 10. 15:28
 19/38 A kérdező kommentje:
Nos én 35 vagyok, s ugyan van egy minimális hasam, de ez 187 centihez jelent 94 kilót. Nem is kell nagyon nagy lábon élni, pl régen is el lehetett menni boltba gyalog is. Ma már két utcát is autóval tesznek meg, merthogy fárasztó cipekedni. Én elmegyek egy megfelelő hátizsákkal, gyalog vagy biciklivel, és lám, bevásároltam.
2013. febr. 10. 15:31
 20/38 anonim ***** válasza:
Írjátok, hogy nem jut fodrászra, meg manikűrösre és kozmetikusra. Nő vagyok, se manikűröshöz, se kozmetikushoz nem járok, nem telik rá. Magam végzem a körömlakkozás, vágás, szőrtelenítés csodáját, ezeket azért szakember nélkül is profin meg lehet oldani. Fodrászhoz azért havonta egyszer eljutok, volt festve is a hajam, ha nem divatfodrászhoz mész, azért nem horror összeg, de ahol tényleg kell a pénz, ott egy ügyes kezű barátnő is megcsinálja (párom pl.: ügyesebben fest hajat, mint a fodrász). És végül a sport. Semmi fitnesz-wellnes baromságba nem járok, de ha nem szakad a hó vagy eső (mint pl.: most) azért kihúzom a seggem és futok 5km-ert. Ingyen van.
2013. febr. 10. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!