Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg igaz, h a mai lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, h a mai lányok többsége leáll fűvel-fával, és egyetlen céljuk, hogy megd*gassák magukat? Sztem ez nincs rendjén.

Figyelt kérdés

Na de a fő kérdés,hogy hol találhatnék én is ilyen csajokat?

22/f

2013. febr. 5. 11:36
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
29%
Mind ilyen. F@sz kell csak a pin-jukba aztán kész. Ha azt megadod, akkor érzelmek, meg ilyesmi az tök felesleges.
2013. febr. 5. 12:40
 32/37 anonim ***** válasza:

Na a másik értelem! Te még jobb vagy a mind a kérdező! :D

A te agyadról is elmondható, hogy fölösleges, mert látszólag még egy kakasnak is több van a baromfiudvarban! :D

Na jól van én befejeztem veletek! :D

2013. febr. 5. 12:45
 33/37 anonim ***** válasza:

na az olyan is gyönyörűen letérdel ám, mint a 25-ös, csak ő ezt sose ismeri be. az ilyen kis álribik a legbrutálisabbak amúgy :)

tudod ez a tipikus eset, amikor előadja nyilvánosan, hogy ő aztán soha nem orálszexelne mert az fúj és jaj, na aztán csak egyszer legyen áramszünet és vaksötét, és máris rábukik a mellette ülőre ... na ilyenben is volt részem, de nem mondom, h meglepődtem :D egyébként ezzel a típussal meg a legkeményebben bánni, nem kell erre a süket szövegelésére sokat adni, na de 22 évesen már lehetne ennyi tapasztalatod a csajokkal te!

2013. febr. 5. 12:48
 34/37 anonim ***** válasza:
Na megérkezett a egy másik szoba mamusz is! Isten hozott köreinkben! beszélgessél a csupa értelem barátaiddal! :D
2013. febr. 5. 12:54
 35/37 A kérdező kommentje:

Hát lehetne több tapasztalatom,de eddig inkább normális lányt akartam,de ez felejtős,szóval most már jöhetnek a ribik is,meg az is igaz,h csak most szereztem jogsit,igaz,valszeg csak egy régi Astrám lesz,de sztem az is sokat fog segíteni a tapasztalat gyűjtésben.

69%-os te meg elhúzhatnál innen igazán,senki nem kíváncsi rád.

2013. febr. 5. 13:22
 36/37 anonim ***** válasza:

Kívánságod parancs!

De nekem sajnos nincs Astrám, de ha kölcsönadnád még gyorsabban eltudnék húzni! Isten veled! :)

2013. febr. 5. 14:52
 37/37 A kérdező kommentje:
Szervusz!
2013. febr. 5. 16:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!