Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, h a mai lányok többsége leáll fűvel-fával, és egyetlen céljuk, hogy megd*gassák magukat? Sztem ez nincs rendjén.
Na de a fő kérdés,hogy hol találhatnék én is ilyen csajokat?
22/f
Na a másik értelem! Te még jobb vagy a mind a kérdező! :D
A te agyadról is elmondható, hogy fölösleges, mert látszólag még egy kakasnak is több van a baromfiudvarban! :D
Na jól van én befejeztem veletek! :D
na az olyan is gyönyörűen letérdel ám, mint a 25-ös, csak ő ezt sose ismeri be. az ilyen kis álribik a legbrutálisabbak amúgy :)
tudod ez a tipikus eset, amikor előadja nyilvánosan, hogy ő aztán soha nem orálszexelne mert az fúj és jaj, na aztán csak egyszer legyen áramszünet és vaksötét, és máris rábukik a mellette ülőre ... na ilyenben is volt részem, de nem mondom, h meglepődtem :D egyébként ezzel a típussal meg a legkeményebben bánni, nem kell erre a süket szövegelésére sokat adni, na de 22 évesen már lehetne ennyi tapasztalatod a csajokkal te!
Hát lehetne több tapasztalatom,de eddig inkább normális lányt akartam,de ez felejtős,szóval most már jöhetnek a ribik is,meg az is igaz,h csak most szereztem jogsit,igaz,valszeg csak egy régi Astrám lesz,de sztem az is sokat fog segíteni a tapasztalat gyűjtésben.
69%-os te meg elhúzhatnál innen igazán,senki nem kíváncsi rád.
Kívánságod parancs!
De nekem sajnos nincs Astrám, de ha kölcsönadnád még gyorsabban eltudnék húzni! Isten veled! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!