Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nagy többsége (kb.75-80%-uk) élből elutasítja a rocker/zenész pasikat?
Nem látszom rockernek, rövidebb haj, no bakancs, no zenekaros póló stb. Bevallom nekem nem tetszik az a rocker lányokban, hogy ők ilyenekben járnak, mint amiben én is jártam anno.
A nőies megjelenésű lányok tetszenek. Érdekelne, hogy viszonulnának egy ilyen sráchoz.
Fanatikus metal rajongó vagyok, minden cuccom ami a metalhoz köthető 2 db Nightwish poló.
A párom nagy rocker főleg a klasszikusokkal (Led Zeppelin) nyomul, minden öltözéke egy sima poló (nem fekete), és sima farmer, hűvösebb időben pulcsi. Passz.
Nekem nem a kinézet, hanem a gondolkodás számít. Az igazi rockernek a szívébe van belevésve a rock és azt egy maskara sem válthatja ki.
Nálam a rock/metál zene kedvelése már belépő a szívemhez.
23/L
Hülyeség. Attól , hogy a belsőd rocker miért utasítanának el. Én se nagyon szeretem az ilyen lánccal kivert lányokat még a zenekaros póló az elmegy meg a bakancs a többi...
Szóval csak nyugodtan én is ugyanez a kategória vagyok és elég jól viszonyulnak hozzám.
17/f
Attól is függ, vékony vagy-e. És pont a hosszú haj miatt szeretik őket. Nagydarab, kopasz rocker nem annyira jön be. Vékonyabb, hosszú hajú annál gyakrabban.
Nem tudom, mit értesz nőies megjelenés alatt. Remélhetőleg nem a rózsaszín, csillogó miniruhát masnis kiscipővel. Mert az BÁRMI csak nem Nőies.
Egyébként rengeteg rocker csaj van. Aki csak zenei érdeklődésre az.
Iron Maiden, Accept, Megadeth ... és még kb. 30-40 hasonló kaliberű zenekart sorolhatnék fel, akiket hallgatok ... és Tankcsapda koncertekre járok ... :-P
Eddig nem tűnt fel, hogy egy kapcsolatban számított volna, hogy milyen zenét hallgatok.
Általában farmer+ing+pulcsi, de ha a munka megkívánja, akkor rendszeresen öltöny is :-P Mondjuk a hajam valamikor a húszas éveim közepén levágattam, de aztán még kétszer visszanövesztettem :-D Most rövid ... de lehet újra megnövesztem :-P
Nekem azok a tapasztalataim a rocker srácokkal,hogy az ÉN(nem általánosítok még véletlenül sem) ismerőseim közül a legtöbb sajnos rettentő igénytelen!
Viszont vannak kivételek is akiről első ránézésre senki nem mondja,hogy rocker vagy azt,hogy bandában is játszik.
Szóval minden attól függ mennyire adsz magadra.
Köszönöm a válaszokat!
A kérdésre válaszolva vékony vagyok. Ja és ápolatlanul sehova nem megyek, borzasztó lenne a közérzetem.
A rockert és a zenészt miért említed egyszerre? A zenész zenél, ért a zenéhez, a rocker meg csak hallgatja, ez két külön dolog.
Sztem a zenés is csak egy dolog, mert attól h vki zenél, még akármi is lehet, mert a zenét ritkán művelik főállásban, mert nem igazán lehet belőle megélni, ez inkább hobbi lehet, egy hobbi a sok hobbi közül, merthogy ezen kívül is más hobbija is van az embernek általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!