Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők nagy többsége (kb.75-80%...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nagy többsége (kb.75-80%-uk) élből elutasítja a rocker/zenész pasikat?

Figyelt kérdés

Nem látszom rockernek, rövidebb haj, no bakancs, no zenekaros póló stb. Bevallom nekem nem tetszik az a rocker lányokban, hogy ők ilyenekben járnak, mint amiben én is jártam anno.

A nőies megjelenésű lányok tetszenek. Érdekelne, hogy viszonulnának egy ilyen sráchoz.

2013. jan. 30. 16:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnek a rockerek. De az, hogy valaki rock zenét hallgat, vagy rap-et, egy kapcsolatban nem fontos. Szerintem ...
2013. jan. 30. 16:03
 2/12 anonim ***** válasza:

Fanatikus metal rajongó vagyok, minden cuccom ami a metalhoz köthető 2 db Nightwish poló.

A párom nagy rocker főleg a klasszikusokkal (Led Zeppelin) nyomul, minden öltözéke egy sima poló (nem fekete), és sima farmer, hűvösebb időben pulcsi. Passz.

Nekem nem a kinézet, hanem a gondolkodás számít. Az igazi rockernek a szívébe van belevésve a rock és azt egy maskara sem válthatja ki.

Nálam a rock/metál zene kedvelése már belépő a szívemhez.

23/L

2013. jan. 30. 16:04
 3/12 anonim ***** válasza:

Hülyeség. Attól , hogy a belsőd rocker miért utasítanának el. Én se nagyon szeretem az ilyen lánccal kivert lányokat még a zenekaros póló az elmegy meg a bakancs a többi...

Szóval csak nyugodtan én is ugyanez a kategória vagyok és elég jól viszonyulnak hozzám.

17/f

2013. jan. 30. 16:04
 4/12 anonim ***** válasza:

Attól is függ, vékony vagy-e. És pont a hosszú haj miatt szeretik őket. Nagydarab, kopasz rocker nem annyira jön be. Vékonyabb, hosszú hajú annál gyakrabban.

Nem tudom, mit értesz nőies megjelenés alatt. Remélhetőleg nem a rózsaszín, csillogó miniruhát masnis kiscipővel. Mert az BÁRMI csak nem Nőies.

Egyébként rengeteg rocker csaj van. Aki csak zenei érdeklődésre az.

2013. jan. 30. 16:05
 5/12 anonim ***** válasza:

Iron Maiden, Accept, Megadeth ... és még kb. 30-40 hasonló kaliberű zenekart sorolhatnék fel, akiket hallgatok ... és Tankcsapda koncertekre járok ... :-P

Eddig nem tűnt fel, hogy egy kapcsolatban számított volna, hogy milyen zenét hallgatok.

Általában farmer+ing+pulcsi, de ha a munka megkívánja, akkor rendszeresen öltöny is :-P Mondjuk a hajam valamikor a húszas éveim közepén levágattam, de aztán még kétszer visszanövesztettem :-D Most rövid ... de lehet újra megnövesztem :-P

2013. jan. 30. 16:11
 6/12 anonim ***** válasza:
Nos, szerintem ez nem úgy megy ahogy gondolod. Minden lánynak van valami ideálja, vagy valami kikötése, hogy milyen legyen a fiú vagy milyen ne. Én például nem szeretem rocker fiúkat, tehát nálam nem lenne esélyed, viszont van olyan barátnőm, akinél nem számít milyen stílust képviselsz. Van akinek pedig ez az ideálja. Szóval sosem tudhatod...:)
2013. jan. 30. 16:12
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem azok a tapasztalataim a rocker srácokkal,hogy az ÉN(nem általánosítok még véletlenül sem) ismerőseim közül a legtöbb sajnos rettentő igénytelen!

Viszont vannak kivételek is akiről első ránézésre senki nem mondja,hogy rocker vagy azt,hogy bandában is játszik.

Szóval minden attól függ mennyire adsz magadra.

2013. jan. 30. 16:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Én imádom a rockot, és külön jó ha a fiú is azt hallgat akivel járni szeretnék, mert így nem dúlna kösztünk szócsata, hogy milyen zenét rakjunk be. A megjelenésemen, viszont nem látszik, hogy rock rajongó vagyok, feleslegesnek tartom a ruházatommal is megmutatni, a zenei ízlésem. 20L
2013. jan. 30. 16:41
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A kérdésre válaszolva vékony vagyok. Ja és ápolatlanul sehova nem megyek, borzasztó lenne a közérzetem.

2013. jan. 30. 18:58
 10/12 anonim ***** válasza:

A rockert és a zenészt miért említed egyszerre? A zenész zenél, ért a zenéhez, a rocker meg csak hallgatja, ez két külön dolog.

Sztem a zenés is csak egy dolog, mert attól h vki zenél, még akármi is lehet, mert a zenét ritkán művelik főállásban, mert nem igazán lehet belőle megélni, ez inkább hobbi lehet, egy hobbi a sok hobbi közül, merthogy ezen kívül is más hobbija is van az embernek általában.

2013. jan. 30. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!