Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hogy ismerkedjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy ismerkedjek meg vele? Többi lent!

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik nekem az egyik magyar alternatív zenekar dobosa, csak nem tudom hogy közeledjek felé. Vagy egyáltalán hogy menjek oda hozzá. Szerintetek mit csináljak? Vagy egyáltalán lenne nála esélyem?

Más lányok hogy csinálják hogy olyan lazán oda mennek hozzá?

2013. jan. 8. 13:56
 1/4 anonim válasza:
Ha korba végülis szerinted oké a dolog, akkor semmi okod az aggodalomra:) Nyugodtan menj oda hozzá, kicsit próbálj meg felkészült lenni, kicist mutatkozz be, és tök kedvesen mondj neki valamit, v beszélj vele stb. Biztos lesz miröl beszélnetek is stb. és ha kicsit vevő rá meg minden akkor célozhatsz vmire, hogy nemtom, helyszíntöl is függ, de hogy esetleg megihatnatok vmit v ilyesmi, de ez kevésbé lényeg, inkább az eleje számít amit irtam:D
2013. jan. 8. 15:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi!

Ezzel csak az a baj hogy múltkor barátnőm oda ment hozzá és lerázta annyival hogy valami lányhoz megy aludni és hogy Ő nem foglalkozik más csajokkal. Pedig mindenhol azt írják róla hogy nincs barátnője, meg facebookon is az van kiírva hogy nincs senkije.

2013. jan. 8. 16:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Ebbe azért belegondolhatnál... Ha kilenne téve az oĺyanok akiknek tetszik b@sztatnák a csajt. Erre nem gondoltál???
2013. jan. 8. 17:57
 4/4 A kérdező kommentje:

De bele gondoltam, de az van kiírva hogy egyedül álló, lehet olyat is kitenni hogy pusztán kapcsolatban nem megjelölve a másikat.

Meg sosem láttam még csajjal, hogy bárkinek fogta volna a kezét stb... Meg miért pont egy vidéki lánnyal járna ha közben meg pesti...

2013. jan. 8. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!