Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek meg vele, gáz facebookon? (Többi lent, főleg lányok! )
Haverokkal kilestünk egy új csajt a suliban(gimi)
Egyik haverom bejelölte tegnap este,de meg kell hogy mondjam nem néz ki jól a haverom..Még nem igazolta vissza,néztem az adatlapját nem is írt ki semmit.
Én elég magas vagyok a koromhoz tekintve 189 cm 14.5 évesen,idősebbnek nézek ki,átlagnál jobb vagyok de még nem volt barátnőm.Megjegyzem nem vagyok egoista,de már mondták.
Bejelöljem én is?Más hogy nem tudom 600 gyerek van a suliban,elég ritkán látjuk,nagy tömeg van a folyóson a szünetben más hogy nem tudom..Írjak neki üzenetet ha bejelöltem,ha igen mit?Vagy csak akkor ha visszaigazolt de akkor mivel kezdjek?
Látásból ismert csajt simán leszólítok,de így hogy 1x a szeme szögéből látott úgy végkép nem.1 évvel idősebb nálam. Tippek?
"Én elég magas vagyok a koromhoz tekintve 189 cm 14.5 évesen,idősebbnek nézek ki,átlagnál jobb vagyok de még nem volt barátnőm.Megjegyzem nem vagyok egoista,de már mondták."
Á.. tényleg nem vagy egoista :D
Amúgy mi az, hogy 14.5 éves vagy? Ilyet legutóbb 5. osztályban mondtunk.
Jelöljed. Írjál is majd ha visszajelölt.
Amúgy nem sok eséllyel indulsz de próbáld meg.
Nem vagyok egoista,magasabb vagyok a nálam idősebbeknél is.. :)
És mit írjak neki?De ne térjünk el a kérdéstől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!