Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy ismerkedjek meg vele?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedjek meg vele? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Tetszik egy lány,ugyan abba az általánosba mentünk,de most gimibe megyünk,és ugyan ott száll fel a buszra mint én.

Nem beszélünk,max. látásból ismerjük egymást..

2012. okt. 12. 15:02
 1/7 anonim ***** válasza:
szólítsd le. a gondolatátvitel nem működik. hála az égnek...:)
2012. okt. 12. 15:10
 2/7 anonim ***** válasza:

szia megtudnád mondani az időt?

s mikor jön a busz?

köszi...

te is a .. ált sulba jártál?

s most látom a ...(gimi)be

felvételi

hol laksz aztán jön minden magától

az ismerkedős duma

meik osztélyba jár milyenek az uj osztálytársak annyi tréma van TALÁLD FEL MAGAD

2012. okt. 12. 15:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Sztem gáz lenne megkérdezni az időt amúgy is 2 hónapja ugyan azzal megyek,szóval hülye kérdés :D
2012. okt. 12. 15:14
 4/7 Jumbozorzje válasza:

Szia!

Eloszor is..eleg egyertelmu a helyzet. Mindenkeppen meg kell gyozodnod arrol, hogy szimpatikus vagy e te neki. Ezt a legkonyebben szemkontaktussal ered el. nezheted feltunoen is es, ha tobbszor oda nez, akkor az egyik ilyen "osszenezesnel" mosolyodj el es ha o is elmosolyodik nyert ugyed van!Ezutan a kovetkezot fogod tenni:

Odamesz hozza:

..hivnak nem?(remelem tudod a nevet, ha ennyire oda vagy erte)

En (a neved) vagyok

Remelem nem hozlak kellemetlen helyzetbe nagyon szimpatikusnak talallak es, suli utan beulhetnenk valahova beszelgetni.

Ennyi!

2012. okt. 12. 15:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi utsó! Igen tudom a nevét :) Majd hétfőn kipróbálom :)
2012. okt. 12. 15:39
 6/7 Jumbozorzje válasza:

Legyel turelemmel!Szerintem, ha fontos neked a lany, akkor mindenkeppen az altalam leirt folyamatot huzd el napokra. Pl: elso nap csak szemezzetek(szemkontaktus, mosoly)

Aztan a masodik nap lehetne odamenni hozza, de hogyha hazafele is egyutt mentek, akkor szerintem erdemes delutan odamenned hozza, mert akkor mar benne van, hogy vege a sulinak, melegebb is van(idojarasra gondolok), mint reggel, amikor komas, elege van , h suliba kell menni, hideg van.

Az egeszben egy riziko van!:

Ha a csajok egy altaluk nem tervezett "kinos"szituacio(azert kinos, mert hallhatja valaki, hogy hozzaszoltal, azert torekedj arra, hogy korulotettek senki se legyen!)es gyorsan veget akar vetni ennek az egesznek es azt mondja, hogy bocsi, de van baratom(amikor nincs is) vagy hogy bocsi, de nem erdekel!

Bar nem tudom, hogy a mai lanyok, hogy gondolkoznak, mert mar nagyon regen csajoztam: )

2012. okt. 12. 15:46
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi!Hát általában én vagyok az első a buszmegállón néha szokott lenni hogy csak mi 2en vagyunk,de általában van egy idősebb csaj ott meg mások is..

Csak reggel szoktam látni,korábban végzek mint ő 1 évvel idősebb,de azért jó ötlet hogy csak szemezek vele első nap,lehet ő azonnal megszólal de ki tudja :) Köszi mindenkinek!

2012. okt. 12. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!