Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek meg vele a buszon?
Tudom, biztos volt már ilyen kérdés...
Az a helyzet, hogy nem ismerem csak a buszon szoktam látni. Mindketten a végállomáson szállunk fel, ja és én vagyok a lány, ő pedig a fiú. (bocs ez kimaradt) A kérdés tehát egyértelmű...hogyan kezdeményezzek vagy mit mondjak neki, szóval van valami ötletetek? Mert az a helyzet, hogy tanácstalan vagyok viszont tényleg nagyon szimpatikus, ja és még a "probléma", hogy állandóan zenét hallgat.
A hülye hozzászólásoktól kíméljenek akik nem akarnak segíteni. Köszönöm.
Első: Köszönöm a választ!És ez a vegyük poénre dolog tetszik csak nem tudom megmerném-e csinálni. Még gondolkodok rajta xD azért jót nevettem
Második: Neked is köszönöm a választ. Ezek szerint te is zenét hallgatsz a buszon. Egyébként van valaki akire felfigyeltél az utasok közül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!