Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek meg a buszon egy hungarista sráccal?
Szóval a buszon reggelente mindig szokottt lenni egy fiú aki külső megitélés alapján hungarista vagy legalábbis hazafi...Nekem semmi bajom az eszmével, nagyjából tisztába is vagyok vele hogy az ilyen stílust képviselő emberek mint szeretnek és mit nem....És most nemtudom hogy mit tegyek mert én egy átlagosan öltözködő csaj vagyok és nemhinném hogy feltűntem volna neki,és ezen szeretnék változtatni:DAz ilyen fiúknál is bejön a szemezés meg a hasonló dolgok?Vagy hogyan közelítek felé?Azt se tudom hogy mi a neve vagy hogy melyk suliba jár,egyszóval semmit se tudok rólla:D
15/L
Leginkább sehogy, mivel a mentalitásuknak gyakran része az is, amit az (általában) egyik kedvenc együttesük, a Kárpátia is megfogalmaz:
"Feleségem főzőcskéz,
az ablakon kinéz,
integet, mikor a munkából
végre hazaérsz"
De ha részedről nem probléma ez a szerep, akkor csak nyugodtan menj oda hozzá, köszönj neki, helló, szia, merre mész, hogy s mint...
A szemezést és egyéb hülyeségeket felejtsd el, de ne csak az ő kapcsán, hanem minden fiú/férfi kapcsán is. Rengeteg gondot spórolhatsz meg így magadnak. A hímneműek ugyanis egyszerűen nem "veszik" ezeket, nem így működnek. Nem működnek velük se a finom, se a hangsúlyos célzások és utalások, csak és kizárólag a nylít, direkt, kerek és egyenes beszéd.
Vegyél példát a finn lányokról: ezek itt nem totojáznak. Ha megtetszik nekik egy fiú, lecsapnak rá, mielőtt az észbekaphatna. Itt olyan nőuralom van, mint annak a rendje. :)
Ők sem hungarista csajokat keresnek, akik a ruházatuk szerint is azok, mert ők rend szerint irtózatosan rondák. :D
Az a legjobb ha egy korrekt, normális csaj vagy. Nem kell foglalkozni az eszmével, ha tetszik neki egy csaj, akkor nem erre fog gondolni. Ő sem úgy működik sztem, hogy éjjel nappal Szálasi Ferenc idézeteket magol.
19/F
Ajjj... Figyelj én is Hungarista vagy hazafi vagyok és még is tök sok csaj elítélt az öltözködésem miatt azt amikor megismertek haverok által kellemeset csalódtak bennem, hogy tök jó fej vagyok(nem egozásból írtam...) meg nem is vagyok olyan gyökér mint rapper meg discos srácok... Meg mert Hungarista mért működne máshogy?xD Most azért mert mi ilyen eszmét vallunk attól még nem vagyunk mások :)
Szerintem meg menny oda hozzá kérd el az msn címét és már sínen vagy a nevét : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!