Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan ismerkedjek meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek meg a buszon egy hungarista sráccal?

Figyelt kérdés

Szóval a buszon reggelente mindig szokottt lenni egy fiú aki külső megitélés alapján hungarista vagy legalábbis hazafi...Nekem semmi bajom az eszmével, nagyjából tisztába is vagyok vele hogy az ilyen stílust képviselő emberek mint szeretnek és mit nem....És most nemtudom hogy mit tegyek mert én egy átlagosan öltözködő csaj vagyok és nemhinném hogy feltűntem volna neki,és ezen szeretnék változtatni:DAz ilyen fiúknál is bejön a szemezés meg a hasonló dolgok?Vagy hogyan közelítek felé?Azt se tudom hogy mi a neve vagy hogy melyk suliba jár,egyszóval semmit se tudok rólla:D

15/L

2009. dec. 12. 22:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyújtsd ki a karod (ne a balt) és kiáltsd hangosan: Kitartás! Éljen a nemzetvezető! Tuti, hogy gatyába élvezne tőle.
2009. dec. 13. 02:31
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek aki eddig irt,bár vannak elég beteges kommentek is de tetszenek:D:D
2009. dec. 13. 09:11
 13/15 anonim ***** válasza:
attól még h hungarista, ugyanolyan pasi mint a többi! én ismerek jó párat, és semmi extra nincs bennük ami miatt másabbak lennének! nézegessed esetleg mosolyogj rá vagy valamit ami miatt észre vesz! De lehet h van csaja és azért nem vesz észre!
2009. dec. 13. 09:13
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát a hungaristák nagyon nem csak a hungarista csajokért vannak oda, ennek főleg az az oka, hogy a lányok nem igazán értenek a politikához, és ezért kevés is van belőlük. Az a lényeg, hogy ne legyél zsidó, cigány, jehova tanuja és hasonlók. Meg szerintem a másik fontos, hogy a hungaristáknak inkább a belső számít, szóval lehet, hogy 100as melled van, szép szőke hajad van, de 10ig se tudsz számolni valószínű, hogy nem lesz tartós kapcsolatod vele, ezzel azt akarom mondani, hogy fontos, hogy beszélgess vele.

Amúgy milyen városba laksz? mármint inkább az érdekel, hogy iskolába 1-2 busz jár, vagy mondjuk 3-4-5 percenként megy egy, mert akkor odamehetsz hozzá, hogy bocsi elment már a X-es busz? vagy ha 1-2 busz van akkor a leülhetek melléd lesz a jó.... és utánna jöhet pár duma, hogy ha kopasz akkor: tetszik a hajad meg ilyenek :D utána jöhet még pár kérdés, hogy hova jársz suliba, azután pedig szerintem kérj valamilyen elérhetőséget pl. MSN, ahol tudtok tovább dumálni... utánna már sima ügy lesz :D

2009. dec. 13. 09:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Magamból kiindulva egy karlendítés engem is beindítana, egészen annyira, hogy rögtön megkérném a kezed ott a buszon!

De amúgy viccen kívül annyi a különbség köztünk, hungaristák és mások között, hogy ne használj mai szleng szavakat elsőre, a többit meg majd ugyis megtudod idővel...

2010. jan. 30. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!