Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy lány aki tetszik de még nem beszéltem vele nem ismer hogy ismerkedjek meg vele? Hogy hívjam randira?
1: Szia! Nem tudod hogy az XYZ busz mikor ment el? És te meikkel mész? Az mikor jön? Amúgy XYZ vagyok, téged hogyhívnak?
2: Szia! Rég nem láttuk egymást hogy vagy te... óó bocsi összetévesztettelek valakivel. Amúgy téged hogy hívnak? Én XYZ vagyok. Bocsi mégegyszer. Sokszor tévesztettek össze mással?
3: Szia! Hogy hívnak? -meglepődsz- Kevés ilyen nevü ismerősöm van. :D Én XYZ vagyok. :D Neked van sok ilyen nevü barátod? :D Már van. :D
4: Szia! Légyszi megtudnád mondani hány óra ?
- Megmondja: Oh akkor még van időm :D Hogy hívnak? :D
- Nem mondja meg: -Előveszed az órád és megmondod. xD- majd bemutatkozol.
5: Szia! Figyu a multkori dolog... ó bocsi, összetévesztettelek valakivel.. (és kitalálsz vmi szépkis történetet h mivolt a multkor azzal akivel összetévesztetted. Bocsánatot kérsz. Megkérded hogy neki jobb napja van e. Mi a neve)
Ugyanez a szitum csak fb-n akarom :3
Am ha kellenek bevalt dumak irj ram. Van egy rakas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!