Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha van egy lány aki tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van egy lány aki tetszik de még nem beszéltem vele nem ismer hogy ismerkedjek meg vele? Hogy hívjam randira?

Figyelt kérdés
Pl. ha láttok egy csinos lányt a buszmegállóba hogy menyek oda hozzá mit mondjak ?
2012. júl. 22. 17:18
 1/2 anonim ***** válasza:

1: Szia! Nem tudod hogy az XYZ busz mikor ment el? És te meikkel mész? Az mikor jön? Amúgy XYZ vagyok, téged hogyhívnak?

2: Szia! Rég nem láttuk egymást hogy vagy te... óó bocsi összetévesztettelek valakivel. Amúgy téged hogy hívnak? Én XYZ vagyok. Bocsi mégegyszer. Sokszor tévesztettek össze mással?

3: Szia! Hogy hívnak? -meglepődsz- Kevés ilyen nevü ismerősöm van. :D Én XYZ vagyok. :D Neked van sok ilyen nevü barátod? :D Már van. :D

4: Szia! Légyszi megtudnád mondani hány óra ?

- Megmondja: Oh akkor még van időm :D Hogy hívnak? :D

- Nem mondja meg: -Előveszed az órád és megmondod. xD- majd bemutatkozol.

5: Szia! Figyu a multkori dolog... ó bocsi, összetévesztettelek valakivel.. (és kitalálsz vmi szépkis történetet h mivolt a multkor azzal akivel összetévesztetted. Bocsánatot kérsz. Megkérded hogy neki jobb napja van e. Mi a neve)

2012. júl. 22. 21:20
 2/2 CsAM válasza:

Ugyanez a szitum csak fb-n akarom :3

Am ha kellenek bevalt dumak irj ram. Van egy rakas

2013. júl. 29. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!