Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek meg vele?
Szia! Nincs kedved beszélgetni?
Hogy hívnak? Elárulod a neved?
xy vagyok. Téged hogy hívnak?
Én pl. önbizalom hiányos vagyok, és soha sem merek megszólítani lányokat, csak akkor, ha konkrét fontos dolgot kell megbeszélnem velük. Csajom sem volt még, ezért tapasztalatlan is vagyok. Nekem is tetszenek sokan, de képtelen lennék kezdeményezni, viszont nagyon megörülnék annak, ha valaki megszólítana hogy ismerkedni akar. Az biztos hogy nem utasítanám el azonnal, de lehet hogy a randi szervezéssel már problémák lennének, akár tetszik a csaj akár nem...(néha nem érek rá)
...tehát így álnék hozzá ÉN, de én nem ő vagyok, nem tudom megmondani hogy hogyan fog reagálni. Ha nem vagy valami bunkó és ronda csaj, akkor simán menni fog szerintem. Melyik fiú ne akarna csajjal lógni ?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!