Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fogom leszólítani. Hogy ismerkedjek meg vele? :D
Nem gondoltam, hogy evvel a kérdéssel ide fogok fordulni, de minél bővebb az ilyesfajta tippek választáka, annál jobb. ( ez nem hangzott túl magyarosan, de mindegy.. )
Alapjáraton le merek szólítani egy srácot, ha muszáj, de most nem akarom, mivel az illető egy bunkó alak, és hát kezdeményezhetne már ő is.
A sztori az az, hogy tömegközlekedéskor láttam először, de akkor barátnőimmel mentem, akik nem ugrattak ahhoz eleget, hogy odamenjek hozzá. :P
És bizalmas információknak hála, megtudtam róla egy két dolgot. A problémám az, hogy úgy sokszor a templomban szoktam látni. És nem a legalkalmasabb hely az ismerkedésre, a "szaporodjunk és sokasudjunk Isten színe elött" kicsit meredek lenne. :D
bunkókra utazol?
templom után megszólíthatod: hogy tetszett a prédikáció, mi a véleményed a papról, melyik nyanya énekelt hamisan? stb...
ma 17:12 nincs igazad. :) Nekem se probléma ha valaki kedves, meg egy csomó mindenkit ismerek akinek a kedves az alapfeltétel egy pasiban.
Ha egy kedves srác nem kell senkinek, akkor nem feltétlenül a kedvességével van gond.:D
Sok rossz tulajdonság is létezik a világon. Pl. amikor valaki már tenyérbe mászóan kedves, de akkor ne menjünk a végletekig.:D
Volt egy srác, tényleg kedves volt, meg minden -vett nekem csokit :D- de eléggé nyomult, meg úgy a stílusa is kicsit idegesitő volt, tehát hiányzott belőle a jófejség.. Ezt nehéz megmagyarázni. Önmagában a kedvesség kevés, kell valami plusz, és az már ízlés kérdése hogy mi. Szerintem. :D
Ja, egyik rossz tulajdonságaim közé tartozik, hogy baromira nem tudok magyarázni, tehát bocsi. De remélem érted mire gondolok.:D
Hát így látatlanban én sem tudok segíteni.:)
Utolsó! Iróniának szántad, vagy komolyan?:D Bár ezt egyenlőre nem merném megtenni..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!