Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek lányokkal?
Nincsenek barátaim, akikkel eltudék menni bulizni, mert elüldöztem őket magam mellől. Szinte mindenhova kocsival járok. Már 1 éve nincs barátnőm, és nagyon egyedül érzem magam. Hogyan tudnék barátokat és barátnőt szerezni?
20/F
társkeresők (bár sztem sz*rt nem érnek)
kollegák körében
séta a parkba (nemcsak egészséges de lehet ismerkedni)
elmész vmi nyílt buliba
soroljam még?
ahogy az előző barátnődet megismerted, pont úgy fogod megismerni a következőt
szállj ki a kocsiból, sétálj, tömegközlekedj
netes társkereső
utcán odamehetsz bármily nőhöz, de ne szegje kedved, ha elküldenek, rögtön menj oda a következőhöz, sok nő után lesz rutinod, és minél többet próbálkozol, annál nagyobb az esélyed
barátokat nem kell szerezned, azok majd jönnek, nőt könnyebb szerezni, mint barátot
Ne menj oda lányokhoz utcán! Nem szeretik, meg csak beégnél mindenki előtt.
Én már csak tudom, rengetegszer megpróbáltam, de nagyon elutasítóak a lányok, főleg a nagyvárosiak. Sajnos ez van, nem könnyítik meg nekünk, fiúknak a helyzetünket.
Mindig azt írják, hogy örülnének, ha egy fiú odamenne hozzájuk, de a valóság az, hogy utálják és csak lekoptatnak. Kegyetlenek a lányok. :/
:(
Már mindenkinek prostit ajánlotok..... :P
itt csomó lány van, és el nem tudod képzelni mennyivel lehet itt ismerkedni , ha nem akarod kiemelni a popod a kocsiból.. :D:D
De ha barátaidat elüldözted magad mellől akkor lányokkal is nem lehet, hogy ez a helyzet....
kül új dologba kezdés, sport pl , vagy vmi közös hobbi, itt lehet új emberekkel ismerkedni, pl lehet , hogy találsz még egy kocsi örültet aki még 10m kedvéért sem száll ki a kocsiból.. :)
19L
nem igaz, én kedves vagyok, ha vki oda jön hozzám még akkor is ha nem az esetem , nem mindig igaz, hogy bunkók a lányok ha odamész hozzájuk,de azért vannak kivételek :)
19L
ma 13:29
jó, de akkor is érezteti mind, hogy nem vagyok kívánatos a szemükben még ismerkedésre, beszélgetésre sem :(
pedig mindig kedvesen, mosolyogva szólítok meg lányookat és nem csak szép lányokat, hanem átlagos vagy túlsúlyos lányokat is, mert kíváncsi voltam, hogy csak azért van-e mert a legszebb lányoknál nyitottam, de nem!
a túlsúlyos lányok is ugyanúgy visszautasítottak, ha nem is nyíltan, de hirtelen elhúztak, gyávák voltak megmondani, hogy nem vagy az esetem
Jól van, oda mész megnéznek mit gondolnak először úr isten ez csak nem zaklatni akar? :P
gondolj bele mit szűrnek le elsőnek egy idegenről aki odamegy hozzád, főleg a városokban...
ha falun csinálod ezt kedvesen mosolyognak rád, és azt hiszik eltévedtél, városban meg , hogy egy pedofil zaklató vagy.. :D:D
19L
ma 13:36
22 évesen nem nézek ki 17-nél többnek, hogy lehetnék pedofil zaklató basszus?!
amúgy meg szerintem az a baja minden lánynak, sajnos neten is tapasztaltam, hogy alacsony vagyok
addig mindenkinek helyes, szép szemű pasi vagyok, amíg meg nem tudják, hogy milyen alacsony vagyok
na bummm!
na bumm, nah ez nekem is gond lenne, hogy alacsonyabb vagy...., de kül tény ez jut eszünkbe, h zaklatni akar a pasi.....
ez van belénk nevelve...
de neked könnyen orvosolható a problémád vannak alacsony lányok is, akikkel gondolom egy magas vagy.. :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!