Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/8 anonim válasza:
Én 15 de nekem is:) persze 12-13 évnél idősebbek:D
4/8 anonim válasza:
22 vagyok, de láttam egy cuki, 14 éves lányt, na jó lehet volt már 15 is, de nekem nagyon bejött. Biztos van olyan 12-13 éves fiú, akinek bejönnek az ilyen lányok. :)
5/8 anonim válasza:
én 16 vagyok és bejönnek, de nem mind..múltkor egy koncertem láttam olyan 14 éves lányokat akik rockerek voltak és volt olyan aki jól nézett ki és volt olyan aki elszomorító volt, de sok sikert!:)
7/8 anonim válasza:
Azt hiszem, a legjobb, ha keresel magadnak egy 12-13 éves rocker fiút, mert egy olyan fiúnál, aki nem rocker, nem hinném, hogy sok esélyed lenne. Ilyen a mai fiatalság. Én pl. azért buktam be egy csajt, mert rocker vagyok. Pedig már egy viszonylag érettebb korba tartozunk, én 17 voltam, ő 16. Kőkemény fél év után elküldött a halálnak a kék véreres f@szára (2012.10.18) Azóta van egy szállóigém, és meg is osztom veled, mert tényleg ide illik: "Az élet szar, kölyök. Majd neked is megtanítja valaki."
8/8 anonim válasza:
utolsó
vannak rocker lányok és fiúk is... ha máshol nem koncerten biztos találsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!