Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rocker fiúkkal hol ismerkedhetnék?
16 vagyok és imádom a rock zenét, de nem a magyart, nem mintha bármi bajom lenne a magyar rockkal egyszerűen csak nem szeretem.
Nem kell, hogy a srác tiszta pirszing legyen vagy tele legyen fekete ruhával, csak szeresse a rock zenét. Olyan bandákat mint például a Papa Roach, Adelitas Way, Linkin Park, meg ilyenek.
Szerintetek hol találkozhatnék ilyen fiúval, nem igazán ismerek ilyen rockereknek való helyeket, neten nem akarok összejönni/ismerkedni senkivel mert ha meg is tetszik akkor meg messze lakik.
Szolnok felől kellene olyan hely ahol találkozhatnék ilyen sráccal. Kérlek segítsetek!
4. Természetesen nem csak ez fontos számomra, de én általában rock zenéről beszélgetek, szinte mindig azt hallgatom úgyhogy fontos lenne számomra, hogy a fiúval lehessen ilyen témákról beszélgetni.
2. Király, csak mivel pesti vagy nem jöhetne össze a dolog, de nagyon dögös, hogy gitározól. :)
Amúgy egy tipp: nem kell szórakozóhelyre elmenni hogy rocker csávót találj általában a normálisabb fiúk olyanok akit te keresel csak ugye nem veszed észre , én se vagyok az igazi metálarc kinézetű ember :D
De ha valaki elektromos gitáron játszik abból leírhatod mi a zenei stílusa és az általában az a jobb fajta , mert érti is az egész lényegét :)
2. voltam
A hetes megmondta, ettől te nem vagy rocker.
____
Márk Gerháth
Jönnek az újak, semmit sem tudnak
Ugatnak csak, de semmit se tudnak
Divatba hozták életformádat
Nem tudnak semmit, nem gondolkoznak
Felveszik ruhádat, jelmondatodat
Nem tudnak semmit, divatoznak
Ellepik az utcákat nagyritkán
Belédkötnek csúnyán, ha többen vannak gizdák
Egyedül vannak, elfutnak, szarnak
Divatmajmok ők, nem gondolkoznak
Jönnek, semmit sem tudnak
Jönnek az újak, jól belédrúgnak
Nem érted őket, mért csapják be magukat?
Mért nem alakítják saját sorsukat?
Mért jó, hogy felvágnak, divatoznak?
Mért nem gondolkoznak? Mért ugatnak?
Régen kezdted, őszinte voltál
Nem vezetett hazug eszme
Önmagadat adtad, gondolkoztál rajta
Nem majmolsz senkit, vagányság se mozgat
És most itt vannak, kioktatnak
Hallottak valamit, de mit sem tudnak
Jönnek az újak, semmit se tudnak
Jönnek az újak, jól belédrúgnak
____
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!