Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék meg normális fiúkkal?
16 éves vagyok,és már nagyon vágyom egy kapcsolatra.Igazából fogalmam sincs,hogy hol kéne ismerkedjek a korosztályom beli fiúkkal,mert az iskolám egy elég erős iskola,ezért kevés fiú van, a mindne osztályban négyszer annyi a lány,mint a fiú.Kicsit tanácstalan vagyok.
16/L
Próbáltam már koncerten,vagy ilyesmin is ,de mivel én nem vagyok egy nagy ivós(persze társaságban valamennyi alkoholt iszom,de nem sokat,vigyázok,hogy ne részegedjek le),ott pedig általában olyanok vannak,akik minden hétvégét berúgva töltik,legalábbis én ezt tapasztaltam.
Nem hiszem,hogy találni fogok pont egy ilyen fiút,azt meg főleg nem,hogy majd odasétál hozzám a buszmegállóban,vagy ilyesmi,pont ezért nem tudom,hogy mi legyen.Kezdeményezzek valamikor,vagy várjak tovább,hátha feltűnik valaki,aki mer kezdeményezni is? :D
Melyik suliba jársz?Vásárhelyi?puskás?
amúgy meg az erősebb technikus képző suliknál nézz körbe
Én is ilyen suliba járok,én közepes termettű vagyok az osztályban
181cm 75 kg sportos alkat,és azért már ilyen képzésen normális emberek vannak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!