Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedhetnék meg normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék meg normális fiúkkal?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok,és már nagyon vágyom egy kapcsolatra.Igazából fogalmam sincs,hogy hol kéne ismerkedjek a korosztályom beli fiúkkal,mert az iskolám egy elég erős iskola,ezért kevés fiú van, a mindne osztályban négyszer annyi a lány,mint a fiú.Kicsit tanácstalan vagyok.

16/L

2012. szept. 19. 17:58
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
merre laksz ?
2012. szept. 19. 17:59
 2/23 anonim ***** válasza:
Ki a normális?
2012. szept. 19. 18:00
 3/23 anonim ***** válasza:
te valami társkereső oldalra gondoltál?
2012. szept. 19. 18:02
 4/23 anonim ***** válasza:
légyszíves írd le ki neked normális...
2012. szept. 19. 18:05
 5/23 anonim ***** válasza:
0%
Az a normális aki keresztény xd,de ha a kérdező szerint nem így van ez,akkor ő se normális :D
2012. szept. 19. 18:07
 6/23 A kérdező kommentje:
Budapesten lakom.Igazából eddig nem érdekelt annyira,de most valahogy rájöttem,hogy ez hiányzik nekem.Ezért nem gondolkoztam annyira rajta,de azt hiszem valakit,aki kedves,meg akiben meg lehet valamilyen szinten bízni.És legalább 175 cm,mert én sajna 172 vagyok.:D Amúgy nem hiszem,hogy csak a templomban találhatok rendes fiút,legalábbis remélem xd
2012. szept. 19. 18:11
 7/23 anonim ***** válasza:
hát ha csak ennyi kritérium van, akkor normálisnak mondható vagyok
2012. szept. 19. 18:19
 8/23 A kérdező kommentje:

Próbáltam már koncerten,vagy ilyesmin is ,de mivel én nem vagyok egy nagy ivós(persze társaságban valamennyi alkoholt iszom,de nem sokat,vigyázok,hogy ne részegedjek le),ott pedig általában olyanok vannak,akik minden hétvégét berúgva töltik,legalábbis én ezt tapasztaltam.

Nem hiszem,hogy találni fogok pont egy ilyen fiút,azt meg főleg nem,hogy majd odasétál hozzám a buszmegállóban,vagy ilyesmi,pont ezért nem tudom,hogy mi legyen.Kezdeményezzek valamikor,vagy várjak tovább,hátha feltűnik valaki,aki mer kezdeményezni is? :D

2012. szept. 19. 18:21
 9/23 anonim ***** válasza:

Melyik suliba jársz?Vásárhelyi?puskás?

amúgy meg az erősebb technikus képző suliknál nézz körbe

Én is ilyen suliba járok,én közepes termettű vagyok az osztályban

181cm 75 kg sportos alkat,és azért már ilyen képzésen normális emberek vannak :D

2012. szept. 19. 18:30
 10/23 anonim ***** válasza:
Mi számodra a "normális"? Relative
2012. szept. 19. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!