Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedhetnék meg normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék meg normális srácokkal?

Figyelt kérdés
Egy ideje már nem volt komolyabb kapcsolatom. És azt hiszem most már készen állok, hogy újra legyen barátom. De nem szeretnék bele rohanni egy olyan kapcsolatba aminek semmi értelme. És az az igazság, hogy nagyon jó érzékem van ahhoz, hogy olyan pasikat fogjak ki akiknek csak a szexen jár az esze.:S Most olyan pasira lenne szükségem akivel beszélgetni is lehet és kimozdulni itthonról.:) L/16
2009. máj. 4. 17:40
 1/9 anonim ***** válasza:
51%

Pl. Itt:D Itt vagyok én! (egy kis önreklám nem árthat ugyebár:D)

Ha érdekel, priviben megbeszélhetjük:)

-Reaper-23/F

2009. máj. 4. 18:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
attól függ ezen belül ki neked a normális pasi, hova akarsz kimozduni vele. mert pl. ott ahova ki akarnál vele mozdulni találhatnál
2009. máj. 4. 18:34
 3/9 A kérdező kommentje:

a "ki lehet vele mozdulni" azalatt azt értem, hogy nincs olyan stilusa, hogy a barátaim elött ne válaljam fel. Vagy már megfájdulna a nyaka annyit néz a lányok után.:D

Az utóbbi időbe nem igazán járkáltam el délutánonként, de remélem mostmár itt a nyár több időm is lesz.:D

Bulikba meg nem igazán szeretek ismerkedni:D

2009. máj. 4. 18:41
 4/9 anonim ***** válasza:

hát jelenleg nekem is ez a gondom... de am én szerencsét akarok próbálni vmi jóféle partyban.. hátha valakit meghódítok :D sztem próbáldd meg te is :) ha akarod jöhetsz velem:D:D

17/L

2009. máj. 4. 19:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Én jó leszek :$?

17éves bringás srác Bp-ről:P?

Garantáltan nem "olyan" vagyok, aki nem hiszi, az járjon utána ;)

2009. máj. 4. 21:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Csöngess be minden házba és kérdezd meg hogy van-e egy normális fiú a háznál akinek nem csak a sex kell :D Ezt azért mondom mert a normális fiúk nem mindig bulizni megszórakozni járnak hanem otthon vannak csendesen :D
2009. máj. 4. 22:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Léteznek olyanok is?:D

1ikse normális, de így szeretjük Őket:)

2009. máj. 5. 11:47
 8/9 anonim ***** válasza:

nekem jó lennél stílus alapján de: nem vok pesti XD (17 éves pesti srácnak ment)

bocs h beleírok a kérdésedbe

15/L

2009. máj. 5. 20:53
 9/9 anonim válasza:
100%
A kérdést nem nehéz megválaszolni: szinte akárhol. Neten vagy suliban, edzésen ha jársz valahova sportolni akár buliban is sőt buszon is lehet ismerkedni. A legtöbb srác első két mondatából ki lehet találni mennyire vesz komolyan és mit akar tőled. Amit tapasztalatból tudok ajánlani az a legjobb ha sportolók között válogatsz (focistán kívül bármi-akkor inkább sakkozzon mint focizzon) vagy olyan szórakozóhelyen ami egyezik a te stílusoddal vagy ha egyik se megy megkérdezed a fiú/lány ismerőseid, hogy tudnak e ajánlani valakit. Fiú vagyok szintén 16 éves és szerencsére normális lányokat nem nehéz találni. Sok sikert ;)
2009. máj. 6. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!