Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Whatshername kérdése:
Hol ismerkedhetnék 15-19 éves fiúkkal? 21/L
Figyelt kérdés
Mostanában a fiatalabb srácokat nézem meg,ők jönnek be.Lehet hogy hülye kérdés,de hol ismerkedhetnék velük? :)
21/L
2012. márc. 23. 15:10
1/13 anonim válasza:
Bárhol, de leginkább középiskolákban, ez pont az az életkor.
21f
2/13 anonim válasza:
Érdekes, hogy te a Nálad fiatabb fiúk érdeklődését várod..
3/13 anonim válasza:
Iskolák bejáratánál..
Melyik városba akarsz? :)
5/13 anonim válasza:
Az olyan fiúk bejönnek, akik 15-17 évesnek néznek ki?
Ha igen írj nekem!
22/F
6/13 anonim válasza:
MIGIRI-MIGIRI-MIGIRI! :)
Nem tudom hogy miért tesznek fel ilyen kérdéseket kb minden nap...egyáltalán milyen választ vártok?
pl:
-Az utcán
-Iskolában
-Parkban
vagy mi érdekel?
7/13 anonim válasza:
Valószínűleg iskolában. De én 15 vagyok, és fiú... :DD
8/13 anonim válasza:
Buszozgass középiskolák körül! :D Ha mázlid van, előbb utóbb kikezdenek veled, főleg, ha odaülsz valaki mellé, és látványosan bámulod... amúgy engem meg az ilyen lányok érdekelnének! :P
18/F
10/13 anonim válasza:
ha 20 éves is érdekel akkor pl itt :D kb 18nak nézek ki :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!