Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti összejönnétek olyan lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek olyan lánnyal, aki külsőre egyáltalán nem vonzó a számotokra, de ő az egyetlen, aki első randi után maga kérte a következő randit?

Figyelt kérdés

Én önbizalomhiányos, magamat mindig is csúnyának tartó fiú vagyok. Tény, hogy nem vagyok egy álom pasi külsőre, se egy kigyúrt állat. Arcom sem nagy szám szerintem, de végre találtam egy lányt, aki a randi után magától is kérte, hogy talizzunk és nem nekem kellett tepernem hiába, mint a többi lánynál, akiken nem éreztem, hogy szeretnének engem maguknak, igaz rajta sem nagyon lehet érezni, gondoltam már arra is, hogy neki is csak kényszerhelyzet van, mert tény, hogy ő sem a pasik álma típusú lány, de én jellemre megkedveltem kicsit, bár ettől még nem vonzódom hozzá testileg, sajnos. Félek, ha vele nem jövök össze, akkor sosem találok még egy ilyen lányt, aki elfogadna engem a külsőm ellenére is.

Egyébként az is fura, hogy engem sok lány lerondáz, míg mások helyesnek tartanak és ez is eléggé össze szokott zavarni. Volt már, hogy nekem tetsző lány helyesnek tartott, viszont túl messze éltünk egymástól és gondoltam tuti a kép volt csalóka, mert szerintem az szépített meg és személyes talin tuti nem vagyok olyan vonzó már a szép lány számára sem. Most is van még egy lány egyébként, aki helyesnek tart, de ő is csak képet látott rólam, vele is randizhatnék, de szerintem ő sokkal felszínesebb típus és bár szebb lány külsőre, mint az a lány, akivel már randiztam és elfogadott a külsőm ellenére is, valahogy félek a vele való találkától, hiszen ő szinte nyíltan kimondta, hogy neki számít a külső és én meg lehet csa képen vagyok helyes élőben meg ronda vagy nem is tudom, miért van az, mert személyesen sosem szólítanak le a lányok, de még csak nem is néznek rám csak ritkán szemeznek velem és ennyi. Amikor meg próbálkoztam lányoknál személyesen mindig lekoptattak, szóval nekem az jött le emiatt is, hogy tuti ronda vagyok és lehetséges, hogy a fénykép szépít valamit rajtam és azért tetszem időnként egy kevés lánynak. De végre találtam egyetlen egy lányt, aki személyes találka után sem undorodott tőlem vagy küldött el a fenébe és attól tartok, soha többet nem találok ilyen lányt, mégha nem is vonzó számomra, félnék elutasítani, mert az én külső adottságaimmal az is csoda, ha van egyetlen egy lány, akinek én kellek.

2013. jan. 14. 13:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Adnék neki esélyt, hátha megszépül a szememben az emberi tulajdonságai által
2013. jan. 14. 13:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Hiába mondják sokan,hogy a nők felszínesek,mi is azok vagyunk.Aki külsőre semennyire se tetszik,azzal nem lehet kapcsolatot kiépíteni,főleg fenntartani.Ezt magyarázom soknak,hogy nem csakis a külső számít,de a külső is.

Egy pasi.

2013. jan. 14. 14:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Az "apróbetűs részt" nem olvastam el, mert felesleges. Ha külsőre nem jön be, akkor nem leszek olyan paraszt, hogy járjak szegénnyel, mert nincs ló, ezért a szamár is jó. Bizony, az a szemétség, ha így gondolkodsz róla és mégis összejössz vele, mert ahogy felbukkan egy szebb lány a képben, rögtön vége lesz az "idillnek"...
2013. jan. 14. 14:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha megtartod a lányt, akkor ne azért legyen, mert nincs jobb, hanem mert szereted. Ha szegénnyel elkezdesz járni, akkor elkezdi szövögetni a kis álmait, hogy végre van valaki, aki igazán szereti, és belédhabarodik teljesen. Azzal a tipikus első szerelemmel... Aztán ha kiadod az útját, ripityára töröd azt a pici önbizalmát is.

Velem ez megtörtént, azóta is szemétnek érzem magam, pedig 3 éve volt.

A másik dolog pedig, hogy várd, hogy a lány kezdeményezzen, mert náluk 95%-ban ez kimerül egy alig észrevehető szemezésben.

2013. jan. 14. 14:12
 5/7 anonim ***** válasza:

*ne várd

:D

2013. jan. 14. 14:13
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen, nem akarom megbántani sem, nem érdemli meg, de mi van, ha idővel meg tudnám szeretni én is és akkor már nem zavarna, hogy nem vonzó külsőre?

A másik meg én csúnya fiúként nem várhatok szép lányra, úgysem akarna velem egy lány sem járni, főleg nem szép. Azt mondjuk én is tapasztaltam, hogy időnként szemeznek velem idegen lányok, de ez nem jelent semmit, főleg azért nem, mert szinte mindig számomra vonzó lányok csinálták ezt, márpedig annak esélye, hogy egy szép lánynak egy magamfajta ronda fiú tetszem meg egy nagy 0, ezt én is megértem és elismerem. Szóval nekem csak ez az egy lány van, akit végre sok-sok magányos év után találtam és nem bírnék ki még 10 évet egyedül, szeretnék már végre kapcsolatot, főleg, hogy nem is tini vagyok, de még barátnőm ő lenne az első és lenne mit behoznom, amiből kimaadtam fiatal tiniként sajnos. Meg úgy látom őt sem lepi körbe egy fiú sem, szóval az is lehet, hogy sors minket egymásnak rendelt.

2013. jan. 14. 14:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Összejöttetek? Én azt tettem vvolna a helyedben mint az 1. válaszoló.
2013. dec. 9. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!