Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is féltetek az első randin?
Figyelt kérdés
Tudom sokszor volt hasonló kérdés...! Mitől féltetek? Én attól,hogy nem lesz semmi beszélni való és csak nézzük egymást...! Ezt nem akarom mert nagyon tetszik a lány...!2013. jan. 14. 00:12
7/19 anonim válasza:
mitől is: talán attól, hogy megszeretem.
8/19 anonim válasza:
Majd ha meglesz az első randim, elmondom.
/f
9/19 anonim válasza:
Én attól féltem, hogy a csaj egy Szivola, és kiszívja belőlem a spirituszt.
(igazából még nem randiztam persze, csak gondoltam írok valami vicceset)
10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Igazából örülök,hogy sokan viccesen fogtátok ezt fel...:D Így egy kicsit én is és most már úgy vok vele,hogy nincs vesztenivalóm...
2013. jan. 14. 00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!