Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell smárolni? Van személyes tapasztalatotok? Nektek tetszett? Ti is féltetek az első előtt?
Miért van olyan érzésem, hogy nem vagy több 14-nél? Na mindegy...
Ha görcsbe rándul a gyomrod, akkor hagyni kell a fenébe... nem kötelező! Ha még nem akarod, akkor nem.
Erre nagyon nem lehet mást mondani, minthogy majd alakul valahogy... nem tudjuk, mennyire bevállalós a srác, mennyit szeretne, mennyire megértő, hogy szeretné egyáltalán, stb. Hiába adunk sablon tanácsokat, ha ő nem is úgy csinálja, mint ahogy a válaszolók. :)
De az nyilvánvaló, hogy elsőre nem kéne megfojtanod a nyelveddel... :D Elsőre jó lesz egy puszi szájra, meg mittomén. Ne akarj rajta rögtön elsőre mandulaműtétet végezni... először puszi, aztán majd kiderül hogy és mint van a dolog.
De tényleg ne úgy írjátok le légyszi hogy majd jön magától!
hanem komolyan!
Jajj,már mennyi kérdés volt ezzel kapcsolatban.Egyrészt minek ezen parázni?Én nem paráztam húztam egy ideig,aztán megtörtént..ösztönösen jönnek a dolgok,hogy mit csinálja,úgyis pasid fogja elindítani,Te pedig alkalmazkodj hozzá,ennyi az egész. :)
18/L
hát ez téll jön majd magától,de én is féltem egy kicsit előtte,de segáz amikor ott vagytok és történik a dolog akkor add át magad az érzésnek.próbáld úgy mint a barátod.én pl. mindig alkalmaszkodok a pasiaim technikájához...
szal ne görcsölj rajta,lehet hogy elbénázod de ha szeret akkor megérti.igaz én nem csesztem el ( xD )
Ez olyan, hogy az ember elmegy valami fontosabb helyre, és akkor előre eltervezi, hogy mit szeretne mondani... el is kezdi, de végül totálisan cseszheti az egészet, mert akihez beszélsz az közbevág esetleg és másról érdeklődik, amire te nem készültél. De valamit mégis mondasz!
Ez is ilyen... értelmetlen lenne tanácsokat adni, csak megvezetnénk vele. Ahogy éppen sikerül! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!