Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is féltetek az első randin?
Figyelt kérdés
Tudom sokszor volt hasonló kérdés...! Mitől féltetek? Én attól,hogy nem lesz semmi beszélni való és csak nézzük egymást...! Ezt nem akarom mert nagyon tetszik a lány...!2013. jan. 14. 00:12
11/19 panini válasza:
Persze, hogy nincs. Csak nyerhetsz..egy jó ismerős, netán barátot, szerelmet. Tapasztalatot mindenképp. :)
12/19 anonim válasza:
Attól, hogy nem kapunk szív alakú pizzát...
13/19 zsófi :)) válasza:
Én rohadtul izgultam az első elött, a többi randi elött már egyre kevésbé, de igazából ez az izgalom ahogy megláttam a fiút rögtön elszállt...:)
14/19 anonim válasza:
Életem első randija előtt egy fikarcnyit sem izgultam. Látásból ismertem az illetőt, de nem bírt az foglalkoztatni, hogy mi van, ha nagy csend lesz stb; hanem csak arra tudtam gondolni, hogy végre láthatom, beszélhetek vele és ha minden jól megy, akkor ki alakulhat köztünk valami.
15/19 anti paladin válasza:
Én nem féltem. Egyenesen be voltam sza@rva. De mindegyik elsőn. :D
Mitől féltem? Hogy olyannak talál ami neki nem tetszik, tiszta sor. De az utolsót leszámítva erőt tudtam venni magamon és valahogy mindig sikerült közös témát találni.
Az utolsónál csak azért nem mert akkor már x éve éltem nagyon begubózva, gondolom látszik is rajtam a társaságkerülés.
16/19 anonim válasza:
Én nem féltem.
De aztán megvert a lány.
Na jó nem :D:D
Csak gondoltam jó poén.
Ne legyetek nyuszik, csak a megfelelő emberrel kell találkozni, és akkor nincs gond. Nekem ő volt az első lány akivel így találkoztam, és össze is jöttünk.
17/19 anonim válasza:
Engem még soha senki nem hívott randira:( PEDIG ÚGY VÁROM MÁR
18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó: Ne aggódj egyszer eljön majd az a pillanat...
2013. jan. 16. 15:21
19/19 Vvivien20 válasza:
Mondjuk én egy lány vagyok,de én féltem átjött hozzánk bulizni,mert előzö való nap rámírt facebookon hogy örülne ha megismerhetne.Találkoztunk megláttam és köszönni nem mertenm ő persze jött utánnam és elvonultunk egész éjjel beszélgettünk.Ez 2 éve volt azóta együtt élünk és nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!