Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha félek az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha félek az első csóktól? Ti féltetek?

Figyelt kérdés
Kicsi koromban mindig vártam és egyszerűnek tartottam. De az elmúlt hetekben megijedtem tőle és félek, hogy valamit "rosszul csinálok". Még nincsen köztem és a barátom közt semmi komoly és nem is akarom elsietni a dolgot. Csak egy kicsit félek...
2012. jún. 17. 00:32
 1/7 anonim ***** válasza:
nem gond, ha parázol előtte...gondolj arra, hogy milyen jó lesz :)
2012. jún. 17. 00:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, igen, én is így próbálom felfogni.:) Csak ő se és én se csókolóztunk még. :/
2012. jún. 17. 00:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha még egyikötök se csinalta, akk tenyleg nincs mitol felni. Kezdjetek szajra puszival, aztan a tobbi jon magatol, ezt nem kell tanulni. Kozben karold at a nyakat, azt imadjuk.
2012. jún. 17. 00:59
 4/7 anonim válasza:

Egyszerű is :) nem kell túldramatizálni, ez csak egy csók! annak idején én is tartottam a dolgotól, de olyan hirtelen, és könnyedén jött el a dolog, h nem is gondoltam azt. Csak várd ki a megfelelő pillanatot. Ha még nem vagy biztos a dologban, ne tedd meg. Egyébként, figyeld oda,hogy ne legyen cserepes a szád. Mégsem vonzó, egy hámló ajak :)

Nem kell attól tartanod, hogy rosszúl csinálsz valamit, a csók ösztönösen jön, nem prfi benne mindenki. Semmi gond nem lesz, pláne ha a barátod is kezdő.

Hajrá!;)

2012. jún. 17. 01:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Én csak akkor "ijedtem meg" egy kicsit, amikor már túl voltunk az első simán és egyszercsak bedugta a nyelvét a számba :D ha ezt el akarod kerülni, csináld te először :P

Egyébként a csókolózás tipikusan olyan dolog, amit minél többször csinálsz, annál jobban fogod élvezni! ;)

2012. jún. 17. 01:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! :) Most egy kicsit megkönnyebbültem.^^
2012. jún. 18. 21:13
 7/7 anonim ***** válasza:
én rühellem azt haa csaj csóknál csak átkarolja a nyakam és annyi..úgyhogy mozgassad a kezed:D.azt jobban fogja élvezni
2012. jún. 25. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!