Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi, ki fizessen?
Sziasztok!Egy sráccal most lesz az első randink és egy kulturált pubba megyünk vacsizni.
Ilyenkor kinek illik fizetnie? A saját részünket? Vagy a srác az én részemet is fizeti?
Hogyan tudom szépen,illedelmesen megkérdezni hogy fizeti-e ?
idillien:
fiú: én fizetek, stbstb
lány: jaj ne ne ne jaj énishaaagy
fiú: nem, és kész!
de nincs azzal semmi baj, ha kifizeted a saját részed (bár első randin szerintem(is)elég illúzióromboló)
1. Szabály, aki meghívja a másikat.
2. Szabály: mindenki a magáét.
3. Szabály: ha a srác fizetni akar, a lánynak illik felajánlani, hogy ő majd fizeti a magáét. Ha a lány mondja először, a srácnak (ha ő hívta meg!), hogy kifizeti mindkettőt. Ha a lány hívta meg a srácot, akkor természetesen fordítva.
A további randikon mindenki magának fizet, vagy felváltva fizetnek.
Amit a kérdező ír, nem anyagiasság. Rengeteg probléma van a fiúkkal is e téren. Vérig tudnak sértődni mindkét esetben, ha fizetni akar a csaj, erőszakos, ha nem, akkor anyagias.
"Ha le akarnék feküdni veled (is, meg szerelem, kapcsolat, stb.) akkor erre csak úgy tekintenék, mint befektetés a jövőbe és én állnám az egészet."
Hidd el, ha tetszel a lánynak, helyes vagy, úgyis lefekszik veled ha egy vas sincs a zsebedben. Ha nem tetszel meg úgy sem, max meghívatja magát, aztán "mehetsz". :)
Legyen nálad pénz! :) Aztán,ahogy a sors hozza.
Nálam úgy volt,első randin,hogy vittem pénzt és amikor fizetni akartam a fiú azt mondta,hogy ő fizet.:) Nagyon kedves volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!