Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi, ki fizessen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi, ki fizessen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Egy sráccal most lesz az első randink és egy kulturált pubba megyünk vacsizni.

Ilyenkor kinek illik fizetnie? A saját részünket? Vagy a srác az én részemet is fizeti?

Hogyan tudom szépen,illedelmesen megkérdezni hogy fizeti-e ?

2013. jan. 12. 21:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
36%
Na egy anyagias.....
2013. jan. 12. 21:51
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
meg ne kérdezd már. mondd azt, hogy a vendégem vagy, és erre ő, ha van egy kis esze, felajánlja, hogy kifizeti a részedet is.
2013. jan. 12. 21:51
 3/18 anonim ***** válasza:
Ha le akarnék feküdni veled (is, meg szerelem, kapcsolat, stb.) akkor erre csak úgy tekintenék, mint befektetés a jövőbe és én állnám az egészet. Ha le akarnálak rázni, még akkor is rámondom, hogy fizetek, de ki tudja, más meg akkor felesben kéri már a számlát.
2013. jan. 12. 21:52
 4/18 anonim ***** válasza:
76%

idillien:

fiú: én fizetek, stbstb

lány: jaj ne ne ne jaj énishaaagy

fiú: nem, és kész!

de nincs azzal semmi baj, ha kifizeted a saját részed (bár első randin szerintem(is)elég illúzióromboló)

2013. jan. 12. 21:53
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

1. Szabály, aki meghívja a másikat.

2. Szabály: mindenki a magáét.

3. Szabály: ha a srác fizetni akar, a lánynak illik felajánlani, hogy ő majd fizeti a magáét. Ha a lány mondja először, a srácnak (ha ő hívta meg!), hogy kifizeti mindkettőt. Ha a lány hívta meg a srácot, akkor természetesen fordítva.

A további randikon mindenki magának fizet, vagy felváltva fizetnek.

Amit a kérdező ír, nem anyagiasság. Rengeteg probléma van a fiúkkal is e téren. Vérig tudnak sértődni mindkét esetben, ha fizetni akar a csaj, erőszakos, ha nem, akkor anyagias.

2013. jan. 12. 21:54
 6/18 anonim ***** válasza:
Ha ő hívott meg akkor valószínűleg ő fizeti, de legyen pénz nálad, és nem várd el, hogy fizessen, ne teremts olyan tudod "csend van, most mi lesz, ki fizet, vegyem-e elő a pénzt" helyzetet:D Vigyél magaddal pénzt, aztán esetleg meglátod, hogy viselkedik ami a fizetést illeti.
2013. jan. 12. 21:54
 7/18 anonim ***** válasza:

"Ha le akarnék feküdni veled (is, meg szerelem, kapcsolat, stb.) akkor erre csak úgy tekintenék, mint befektetés a jövőbe és én állnám az egészet."

Hidd el, ha tetszel a lánynak, helyes vagy, úgyis lefekszik veled ha egy vas sincs a zsebedben. Ha nem tetszel meg úgy sem, max meghívatja magát, aztán "mehetsz". :)

2013. jan. 12. 21:55
 8/18 anonim ***** válasza:
53%
Egyenlőség van. Fizesd Te az egészet!
2013. jan. 12. 21:55
 9/18 anonim ***** válasza:
Utolsó: úgy van. Ha majd ő hívja meg azt, akivel jár, neki illik az egészet fizetni. Ez így működik. De első alkalommal általában a fiú hívja meg a lányt.
2013. jan. 12. 21:57
 10/18 anonim ***** válasza:

Legyen nálad pénz! :) Aztán,ahogy a sors hozza.

Nálam úgy volt,első randin,hogy vittem pénzt és amikor fizetni akartam a fiú azt mondta,hogy ő fizet.:) Nagyon kedves volt. :)

2013. jan. 12. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!