Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi, ki fizessen?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Egy sráccal most lesz az első randink és egy kulturált pubba megyünk vacsizni.
Ilyenkor kinek illik fizetnie? A saját részünket? Vagy a srác az én részemet is fizeti?
Hogyan tudom szépen,illedelmesen megkérdezni hogy fizeti-e ?
2013. jan. 12. 21:50
11/18 anonim válasza:
Az fizessen, aki meghívta a másikat. De ha az a srác, azért udvariasan ajánld fel (amikor kéritek a számlát), hogy fizeted a felét. Valószínűleg nem fogadja majd el, akkor mond az, hogy "Rendben, legközelebb én hívlak meg!".
12/18 anonim válasza:
De akkor mit csináljanak azok a fiatalok? Ne egyenek, ne igyanak?
Én úgy csinálnám amúgy hogy mikor fizetési idő van nyúlnék a pénztárcámért, esetleg megkérdezném hogy "mennyivel jövök?" és akkor ha udvarias felajánlaná hogy most ő fizet. És akkor megmondanám, hogy köszi, legközelebb majd én.
14/18 anonim válasza:
Úgy látom, a többséghez fogok csatlakozni a véleményemmel :) Mindenképpen legyen nálad pénz, és amikor a fiú kéri a számlát, próbáld meg odaadni neki a részedet. Illik azt mondania, hogy a vendége voltál, ebben az esetben ne erőltesd a témát, köszönd meg és ennyi.
15/18 anonim válasza:
Én ha randira hívnám Rockefeller papát, vagy az egyik Rothschild-ot, ott az étteremben jól seggbe kúrnám, hetero létemre, majd lenyomnék a torkán egy húszezrest. Szerintem őket megillető udvarlás lenne részemről, elvégre meleg helyzet lenne, az biztos. :)
16/18 anonim válasza:
Előző! nagyon szép és értelmes volt a válaszod, köszönjük! :-P
18/18 A kérdező kommentje:
Lemondta, mert hogy ő elég másnapos....pff
2013. jan. 13. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!