Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi! Ki fizessen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi! Ki fizessen?

Figyelt kérdés
Segítsetek, még soha nem randiztam senkivel, de most szombaton fogok. Be fogunk ülni valahovűa fiúval. Nem tudom, hogy illik ilyenkor, vagy hogy a fiúk hogy szeretik, ha ki fizet? Ne értsetek félre, nem meghivatni akarom, szívesen kifizetem, amit fogyasztok, de megsérteni sem szeretném a fiút azzal, hogy nem hagyom magam meghívni. Hogy illik ez? Hogy szokott lenni?
2010. szept. 23. 18:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a fiú meghív, fogadd el.
2010. szept. 23. 18:53
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Végre egy tisztességes lány!

Szerintem akár meg is beszélheted vele, teljesen korrekt vagy!

2010. szept. 23. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Én mint fiú, nem szívesen hagynám, hogy elsőre a lány fizessen. Férfihiúság. De, ahogyan előbb is írták, nyugodtan beszéljétek meg! Szerencsés a srác, hogy megtalált téged. :)
2010. szept. 23. 19:16
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi, aranyosak vagytok.:) Én is a férfihiúságra gondoltam, hogy nem szeretném megsérteni. Nem tudom, ez hogy szokott esni a fiúknak. De akkor megbeszélem vele, hogy ez nem azért van, mert "nem jön be", vagy "nem elég férfias", hanem azért, mert mindketten pénzből élünk.:)

17L

2010. szept. 23. 19:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Bár mondjuk én nő vagyok de első randin fiunak illik fizetni de viszont a lánynak is udvarisan kell lenni nem rögtön a legdrágáb italt vagy ételt illik kérni. Viszont ha összejön a dolog kapcsolatban fele-fele arányban illik vagy néha akár meghiovhatod te is de forditva is jó esik!
2010. szept. 23. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!