Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg igaz, h a mai lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, h a mai lányok többsége leáll fűvel-fával, és egyetlen céljuk, hogy megd*gassák magukat? Sztem ez nincs rendjén.

Figyelt kérdés

Na de a fő kérdés,hogy hol találhatnék én is ilyen csajokat?

22/f

2013. febr. 5. 11:36
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Hát fűvel nem, mert kicsi. A fa meg túl nagy. Szóval valami normális méret és élettel teli legyen. Nem hetente váltom. A környezetemben sincs ilyen.
2013. febr. 5. 11:45
 12/37 anonim ***** válasza:

hol???

ne viccelj, bármelyik éjszakai bulin, de főleg tudom ajánlani az egyetemi bulikat, kolesz-bulikat, na ott elég lazán megfektetsz 5 csajt is egy éjjel.

2013. febr. 5. 11:46
 13/37 Pj0tr ***** válasza:
100%

"igaz, h a mai lányok többsége leáll fűvel-fával, és egyetlen céljuk, hogy megd*gassák magukat" ezt azok mondják akik nem kapják meg őket :)

Kicsit olyan mint az: "Az a lány aki mindenkivel lefekszik, az ribanc. Aki csak veled nem, az a büdös kurv@."

2013. febr. 5. 11:46
 14/37 anonim ***** válasza:
csak győzzél majd tartásdíjat fizetni a sok gyerek után :)
2013. febr. 5. 11:48
 15/37 anonim ***** válasza:

ez az állítás igaz.mindenkivel megdugatjuk magunkat.semmi célja nincs az életünknek,csak ez.az utcán is azt várjuk,hogy mikor jön oda egy pasi,aki majd jóóól az arcunkra veri.folyton remegünk a f@szért.persze,az az igazi,ha utána fizet és a bmw-jével haza is visz.akkor legközelebb is megengedjük,hogy az arcunkra verje.mert ez az egyetlen célunk.

:DD

2013. febr. 5. 11:49
 16/37 A kérdező kommentje:

De jó,h ennyiből meglehet állapítani az értelmi szintemet.:)

Pont azért írtam ki,mert mindenhol ezt hallom,viszont jómagam csak olyanokkal találkozom,akik hetekig "szivatnak" mire egy csókig eljutunk,ebből meg nekem elegem van.

H lehet,h ami másnak egy csettintésre megy,azért nekem küzdenem kell?

2013. febr. 5. 11:52
 17/37 anonim ***** válasza:
amúgy ezzel a gyerekkel aki a kérdést feltette nem stimmelhet valami :) ellene vagyok a ribancoknak de azért keresem őket. :) akkor keressed! akkor ne a gép előtt üljél hanem emeld fel,a sejhajod menyél ki az útra és induljál keresgélni. idióta
2013. febr. 5. 11:54
 18/37 A kérdező kommentje:

Hát ez így van,annyiban helyesbítenék,h van azért más céljuk is.

Valszeg engem azért kerülnek el,mert nincs Bömbi.

2013. febr. 5. 11:56
 19/37 anonim ***** válasza:

bármelyik buliban találsz ilyen csajt... :D

persze nem mindegy hogy nézel ki és mennyire vastag a pénztárcád....

2013. febr. 5. 11:56
 20/37 anonim ***** válasza:
meg is érdemled ha hetekig szivatnak, ha olyan pancser vagy, hogy egy csókot nem vagy neki képes adni! én annyi idős lány vagyok mint te, és én mondom neked elég papucs vagy, ha ennyit szerencsétlenkedsz!
2013. febr. 5. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!