Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg igaz, h a mai lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, h a mai lányok többsége leáll fűvel-fával, és egyetlen céljuk, hogy megd*gassák magukat? Sztem ez nincs rendjén.

Figyelt kérdés

Na de a fő kérdés,hogy hol találhatnék én is ilyen csajokat?

22/f

2013. febr. 5. 11:36
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
kérdező,tudod mit jelent az irónia? 15ös voltam
2013. febr. 5. 12:03
 22/37 A kérdező kommentje:

Miért ne stimmelne?

Most ez olyan,mint h a legtöbb csaj odáig van,h mennyire utálja az erőszakat,de azért kíváncsi lennék,h hányan utasítanának vissza egy meghívást,egy nagy címmeccsre mondjuk a Staples Centerbe( v. nemtom hol rendezik a nagymeccseket az USA-ban)

De a Forma 1 -et is sokan fújolják,aztán ki utasítana vissza egy meghívót a monacoi futamra?

Szóval attól,h amúgy nem szimpatizálok velük,alkalomadtán el lehetne szórakozni velük.

2013. febr. 5. 12:07
 23/37 A kérdező kommentje:
Tudom,h csak ironizáltál,de sztem meg a nők egy részére pont ráillik.
2013. febr. 5. 12:09
 24/37 A kérdező kommentje:

Hát ha megszeretném csókolni,de elhúzódik,mondván " még nem készült fel",akkor nemtom mit lehetne tenni.

2013. febr. 5. 12:12
 25/37 anonim ***** válasza:
48%
Elszórakozni? na nekem mondanál ilyet, úgy bemázolnék neked , hogy csillagokat látnál magad körül azt hiszem. Halálom mikor valaki így gondolkozik. remélem olyan lányokkal fogsz összefutni mint én, akkor majd élvezheted a kis szórakozgatásod következményeit! ribancokat tényleg megkaphatsz, élvezd is ki, mert ezzel a gondolkodással komoly dolgod, komoly nővel nem is igen lesz.
2013. febr. 5. 12:12
 26/37 A kérdező kommentje:

Most ezen mit kell fennakadni?

Akik alkalmi kapcsolatot keresnek,azok elszórakoznak egymással,nem?

2013. febr. 5. 12:20
 27/37 anonim ***** válasza:
Te egy se fiúnak, se férfinak nem nevezett szoba papucs vagy4 akkor tessék induljál, menyjél hódító körútra, sok szerencsét hozzá! :) ne várd meg még szottyadt vénember leszel! :D
2013. febr. 5. 12:24
 28/37 A kérdező kommentje:
Az ilyen megnyilvánulásokkal magadat minősíted,minek írsz ide,ha nincs egy értelmes gondolatod?
2013. febr. 5. 12:28
 29/37 anonim ***** válasza:
Értelmetlen kérdésre nem lehet értelmesen válaszolni! ,Már maga a kérdés nem egyértelmű! Egyik szavad üti benne a másikat! Ha meg nem bírod a kritikát, akkor meg ne kérdezzél! Várjál olyan lányok válaszára akkor, akik nyaliznak neked és tetszik neked a véleményük, vagy olyan fiúkéra akik szintén alkalmi dolgokat keresnek és megértik a kis lelkivilágodat! puszika! :)
2013. febr. 5. 12:35
 30/37 anonim ***** válasza:

"akik hetekig "szivatnak" mire egy csókig eljutunk,ebből meg nekem elegem van. "

na ne viccelj .... hát tudod, ez kizárólag a sráctól függ, mármint attól h mennyire számít menőnek és felkapottnak. egy amolyan menőcsávó tudod mikor fog akár 1 napot is könyörögni egy csajnak? nanemááá, ugyan miért,amikor sorba állnak azok, akik bármikor letérdelnek neki szó nélkül?

szal akkor asszem ez tőled függ nagyban, így látatlanba nem tudok véleményt mondani, de hidd csak el, a csajok imádják, ha egy srác flegma, bunkózik, annál jobban oda vannak érte (tapasztalat), csak persze ehhez megfelelő egó kell, ez itt a kulcs!!!! na most megfelelő egója viszont nagyon keveseknek van.

neked?

2013. febr. 5. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!