Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szűk baráti körömnek egyetlen fiú tagja van (évfolyamtársak vagyunk), kettesben külön sosem mentünk még sehová, mostanában viszont folyton próbál így maradni velem, és külön beszélgetni. Szerintetek ez randi?
Randigyanús...
Te mit szeretnél tőle?
1. Gyakorinak tartjátok, hogy egy fiú-lány barátságból vmi más kialakuljon?
2. Ti is úgy vélitek, a fiú-lány barátság valójában nem létezik, mert az egyik fél mindig többet akar?
3. Ha a 2. kérdésre a válasz igen... valóban általában a fiú az, aki többet érez?
1-esnek: nem tudom, mit szeretnék... ez kicsit hirtelen jött, de főként váratlanul.
1. Hátööö... nem igazán, általában barátzóna a történet vége.
2. Pár kivételtől eltekintve igen.
3. Ismeretségi körömben mindenképp.
Az utolsót leegyszerűsítem neked: vonzódsz hozzá, mint férfihoz? Mert ha egy picit sem, akkor abból nem lesz semmi, és minél hamarabb leállítod, annál jobb lesz mindenkinek, különben azt kockáztatod, hogy beléd szeret és a barátzóna egy kegyetlen hely.
1. Általában a fiú-lány barátságból alakul ki a szerelem, mert már eleve van alapja a kötődésnek, amit könnyen el lehet mélyíteni.
2. Igen az egyik fél mindig többet akar, ha bevállalja, ha nem.
3. Nem feltétlenül...
Szerintem annyira egyértelmű, hogy beléd van zúgva.
Ha a sport lenne a közös nevező, akkor sportolni hív el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!