Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy fiú a suliba, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú a suliba, aki tetszik, de nem merem elhívni sehova. Mit tegyek? 15l

Figyelt kérdés

Egy évig a padtáram volt, de csak véletlen kerültünk egymás mellé és nagyon megkedveltem a személyiségét. Már 1 hónapj agondolkozom rajta, hogy el kéne mennem vele valahova. Mostmár másik osztályba járunk és azt vettem észre, hogy minen szünetben, minden szabadidőmben az ő társaságát kerem, ő meg mindig olyan egyedül van, mert az osztálytársai nem kedvelik anniyra.

Mit tegyek?

2012. dec. 15. 12:46
 1/6 A kérdező kommentje:
És mind a ketten alacsonyak vagyunk, kb 160cm-sek csak én kb 20 kilóval több vagyok, ezért nincs önbizalmam.
2012. dec. 15. 12:48
 2/6 anonim ***** válasza:
ha nem lenne önbizalmad akkor ezt nem írtad volna ki
2012. dec. 15. 12:56
 3/6 anonim ***** válasza:

0. lépés: Kell neked? Akkor végy magadon bátorságot!

1. lépés: Történések előre leszimulásának letiltása. Előretúlgondolkodást letiltani. Részletes tervezés NEM ajánlott.

2. lépés: Hívd el sétálni.

3. lépés: Menj el vele sétálni.

A többi meg majd jön, ott helyben kitaláljátok :D

Ha nemet mond, javasold neki a fenti útmutatás szerint e félénkség eltüntetését :)

HAJRÁ! :)

2012. dec. 15. 13:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Fejlemények? :)
2012. dec. 23. 23:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Semmi. Próbáltam utalgatni, de nem vette a lapot. Utolsó tanítási nap vittem neki saját kézzel készített mézeskalácsot szépen beccsomagolva és most van ideje gondolkozni
2012. dec. 24. 14:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy 20 kilóval több vagy? Te vagy túlsúlyos vagy ő olyan vékonyka? Szerintem ha nem kedvelik az osztálytársai akkor örülni fog a társaságodnak. Ha tetszik neked próbáld meg felkelteni az érdeklődését. Próbálj meg csinosabb lenni, mert az hülyeség, hogy a szépség belülről fakad. Ezt egy csúnya ember találhatta ki. Még az ilyen girnyó pasik is a szép lányokat nézik meg. Pl. én tök bunkó vagyok a pasikkal, nincs egy kedves szavam hozzájuk, de mivel supermodell vagyok, ők próbálkoznak nálam. Nem sok sikerrel. A pasik azt akarják amit a többi pasi akar és azt amit nem kaphatnak. Ezt értsd úgy, ha a pasi barátainak tetszel akkor a kiszemelt srácnak is. Vagy ha megközelíthetetlen vagy. A pasik imádják ha álmodozhatnak rólad és azt hiszik nem lehetsz az övék. Egy kis szivatás után pedig agy egy jelet neki, amit először nem tud mire vélni. Aztán pedig áldani fogja az urat, hogy megfogott egy ilyen jó csajt. Ez a pasizókódex 2 aranyszabálya. Nekem mindig bevált. 18/N
2012. dec. 27. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!