Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jól sejtem, hogy aki gyermeket...

Jól sejtem, hogy aki gyermeket vállal és nincs családi segítség (nagyszülők) az kb.16-18 évig nem utazik sehova 2-3 napra kettesben a párjával?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 11:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Inkább 12-13 évig, addigra nagy lesz hozzá, hogy barátnál (a fiad), barátnőnél (a lányod) aludjon (csak hogy ne értsék félre. Aztán viszonozhatjátok ti s a szívességet.:)
2010. ápr. 6. 11:43
 2/12 anonim ***** válasza:
11%
Ràm igaz lesz azt hiszem.Nekem abszolut nincs rokonom közelbe,de a tàvoliakra se szamithatok.Kettesben a parommal?Hahah ..Àlmodozzak.Viszont a gyerekek nagyobbak lesznek 3-4 évesek velük együtt megyünk majd valahova nyaralni,olyan helyre ahol a szallodaban pl van gyermekmegörzö.
2010. ápr. 6. 11:50
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Azért nem teljesen. :-P Szoktak lenni több napos osztálykirándulások is, de nagy vonalakban igazad van. :-D Viszont nálunk ez például nem probléma, családostól megyünk. Nagyon jó szokott így is lenni a nyaralás. A gyerkőcök többnyire a felfedezéssel vannak elfoglalva, mi meg egymással a párommal. Persze azért fél szemmel figyelni kell a törpéket, de ettől még tud nagyon romantikus lenni és pihentető a nyaralás. Például a reggeli teraszon együtt kávézás, fagyival andalogni a sétányon, stb. Nem olyan szörnyű az egész mint képzeled. :-)
2010. ápr. 6. 11:51
 4/12 anonim ***** válasza:
33%
Miért akarnád az élményekből kihagyni a SAJÁT gyerekedet? Nem is értem. Egy család vagytok.
2010. ápr. 6. 12:02
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
Mi összebeszéltünk a barátainkkal és így nyugodtan aludhatnak egymásnál a gyerekek 1-1 éjszakára már 3 évesen is.
2010. ápr. 6. 12:05
 6/12 anonim ***** válasza:
utolsó csinálja jól, ha nem lenne anyósom, családomra nem számíthatnék, én is így csináltam volna :) 16 évig, ne viccelj :) 2 évig sem bírtam volna ki :) ha valakinek nincs családja, akire számíthat, jól teszi, ha példát vesz az előttem szólóról.
2010. ápr. 6. 12:56
 7/12 A kérdező kommentje:

"Miért akarnád az élményekből kihagyni a SAJÁT gyerekedet? Nem is értem. Egy család vagytok."

Nyilván a városnézés, kirándulás, lubickolás, sütizés, kutyázás stb élményekből sosem hagynám ki...

De azért évente néhány alkalommal kihagynám a gyereket abból ami csak kettőnkre tartozik... tudom, hogy úgy is meg lehet oldani, hogy a gyerek a másik szobában van, de úgy igazán belemerülni és felhőtlenül szórakozni és élvezni egymást 1-2 napig szerintem csak gyerek nélkül lehet...

2010. ápr. 6. 13:45
 8/12 anonim ***** válasza:
73%
Ugyan nekem anyukám szokott ilyenben segíteni, de a fiam 2 évesen már simán aludt keresztanyujánál, aki a legjobb barátnőm. Imádják egymást :)
2010. ápr. 6. 13:48
 9/12 anonim ***** válasza:
36%

"Miért akarnád az élményekből kihagyni a SAJÁT gyerekedet? Nem is értem. Egy család vagytok."

ezt a mondatot én sem egészen értem...nyilvánhogy fagyizni eljöhet velünk, de mondjuk kenyai szafarira nem vinném :P meg eleve távolabbi egzotkus országokba 2-3 éves gyereket elvinni semmi értelme, mert emlékezni úgyse fog rá, értékelni még nem tudja. ráadásul a szülők sem tudnak sem rendesen pihenni, sem mindent megnézni. szóval ilyenbe maximum úgy volt részem, hogy anyósom is jött, és ő vigyázott a kislányra.

2010. ápr. 6. 14:20
 10/12 anonim ***** válasza:
37%
Azért kérdeztem, mert mi mindenhová vittük magunkkal. Fel se merült, hogy otthon hagyjuk. Kenyai szafarit akkora tervezem, amikor nagyobbak lesznek (az még visszavan valóban, de tervben!), de Egyiptomba, hasonló helyekre visszük. mindenhová. És lenne kire hagyni... De miért tenném?
2010. ápr. 6. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!