Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Másnak is lehetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Másnak is lehetetlen vagy nagyon nehéz olyan lányt találnia, aki belé tudna szeretni, aki őszintén tudna ragaszkodni hozzá és, aki úgy elfogadná, ahogyan kinéz? Tényleg csak a jó pasikhoz tudnak a lányok vonzódni?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem azzért nem tud egy lány sem szeretni, azért nem kellek egynek sem, mert hát nem vagyok egy adonisz és szerintem jóképű sem vagyok. NÉha tetszem egy-két lánynak, de érzem, hogy ők is talán csak azért akartak engem, mert más fiú esélyt sem adott nekik, tény, hogy nem szép lányokról van szó, de én minden lánynak adok esélyt, aki bepróbálkozik nálam mivel én sem vagyok egy jó pasi és jól esik, ha egyáltalán van, aki érdeklődik felőlem. Igaz végül egyiknek sem kellettem a legtöbb lány észre sem vesz, ha próbálkozom elutasítanak vagy úgy bánnak velem, mint a kutyával, pedig én mindenkivel kedves és udvarias vagyok, de gondolom már annyi rajongójuk van, hogy nem is kíváncsiak még egy fiúra, főle, ha ne is jövök be nekik külsőre. Olyan reménytelen ez az egész, pedig én csak egyetlen egy lányt szerenék, aki tudna őszinteén szeretni, akinek hiányoznék, akinek én lennék a mindene, mégsem kapom meg az élettől, helyett csak fájdalom és hiány a jussom. :/
2013. febr. 3. 12:16
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Helike, akkor válogathatsz, fölösleges felháborodnod.
2013. febr. 3. 14:20
 32/45 anonim ***** válasza:
Még mindig várom a választ, miért én vagyok felszínes, ha én nem külső alapján válogatok, a nők pedig igen.
2013. febr. 3. 14:21
 33/45 anonim ***** válasza:
Mellesleg a válogatás nálam azt takarja, hogy kivel ne kezdjek ki, nem azt, hogy kit ne dobjak ki, ha kopogtat, mert szintúgy ugyanolyan helyzetben vagyok, mint az 57%-os, megf a kérdező és még sokan mások, hogy nem tetszünk senkinek se.
2013. febr. 3. 14:21
 34/45 anonim ***** válasza:
Ha azt mondom, hogy nem fektetek meg egy 16 évest, akkor szemét felszínes dög vagyok, mert válogatni merészelek?
2013. febr. 3. 14:22
 35/45 anonim ***** válasza:

Na félreértés ne essék én minden ujjamra találok csajt, és mellesleg másfél éve boldog párkapcsolatban élek a barátnőmmel. És hányok az ilyen kérdésektől már DE.

Azért álljunk már meg egy szóra. Ha valaki azt írja, összejönne egy csúnyább lánnyal ha megfogja a belsője, akkor az miért lenne felszínes? Mert azt mondja csúnya lány? A qrva életbe nem vak, se nem hülye. Viszont a hülye látja, ha valaki finoman szólva nem szépségkirálynő. Azonban ha ez valakit egyáltalán nem befolyásol abban, hogy kezd-e vele kapcsolatot, akkor az az ember márpedig nem felszínes.

De ha lenne is mi van? Valamennyire mindenki az, teljesen mind1 nő vagy férfi. Lehetnek valakinek csodálatos belső értékei, ha nem áll fel tőle, vagy nem nedvesedik a bugyi.

20F

2013. febr. 3. 14:23
 36/45 anonim ***** válasza:
Válaszoltam Blackmore, nem tehetek róla, hogy annyira ostoba vagy, hogy nem vetted észre.
2013. febr. 3. 14:32
 37/45 anonim ***** válasza:
77-es teljesen igazad van. :-) Köszönöm, hogy ezt így leírtad. :-)
2013. febr. 3. 14:33
 38/45 anonim ***** válasza:
Ha a 77-esnek igaza van, akkor én miért vagyok hülye, ha ugyanezen a véleményen vagyok? Na ez a felszínesség.
2013. febr. 3. 14:34
 39/45 anonim ***** válasza:
Mellesleg, ha én összejövök valakivel, nem illetem olyan szavakkal a külsejét, hogy csúnyább, vagy szebb.
2013. febr. 3. 14:34
 40/45 anonim ***** válasza:

Blöki, még mindig nem érted és nem is fogod soha, mert még ehhez is korlátolt és ostoba vagy.

Azért van neki igaza mert nem elsősorban a külsőségeket nézi és mert pontosan leírta, hogy nem elsősorban az a fontos.

Te meg csak ezt az egyet tudod hajtogatni.

2013. febr. 3. 14:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!