Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Másnak is lehetetlen vagy nagyon nehéz olyan lányt találnia, aki belé tudna szeretni, aki őszintén tudna ragaszkodni hozzá és, aki úgy elfogadná, ahogyan kinéz? Tényleg csak a jó pasikhoz tudnak a lányok vonzódni?
Ironikus, hogy a 73%-os beszél nekünk felszínességről, holott kijelentette egy másik kérdés alatt (#20: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. ), hogy én nem kellenék neki, mert a szüleimnél lakom.
Szóval igen, mindig az beszél felszínességről, akinek nem kellene, aki elvárja a tele bukszát és a lakást-kocsit stb.
"Szálkát akarsz más szemében látni, ha tiédből egy gerenda áll ki? Hogy mondhatnád: Atyámfia, hadd veszem ki szemedből a szálkát, s nem vagy képes meglátni a magadéból meredező szálfát? "
Helike.
Nem várom el sem tőled, sem mástól. Tőled azért nem, mert még mindig csak rinyálsz és csak önigazolást keresel itt, mert az élet más területén nem kaptad meg, mert semmit sem teszel azért, hogy sikeres legyél.
Amim van, azért mind megdolgoztam magamnak. Akkor minek várjam el mástól.
Igen helikécske, te is felszínes vagy. Nem is kicsit.
Akkor nem te voltál az a 73%-os? Az egy másik 73%-os válaszoló? :D
Ha nem felség volt az, hanem valami imposztor, akkor bocsánatáért esedezem, drága isteni őkirálykisasszonyságos felsége.
57%: Igen, már megszoktam, nem újdonság.
#16 Ki mondta, h mi nem fogadnánk el a másikat? Sztem aki a rondasága miatt nem kell egy nőnek se, azoknak a nagy része elfogadna egy csúnya lányt is, ha belsőre rendben van.
#17 Miért is? Talán én utasítom vissza a csúnya lányokat?
És ismét csak a felszínesség:
"elfogadna egy csúnya lányt is, ha belsőre rendben van.
#17 Miért is? Talán én utasítom vissza a csúnya lányokat?"
:-) Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!