Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Másnak is lehetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Másnak is lehetetlen vagy nagyon nehéz olyan lányt találnia, aki belé tudna szeretni, aki őszintén tudna ragaszkodni hozzá és, aki úgy elfogadná, ahogyan kinéz? Tényleg csak a jó pasikhoz tudnak a lányok vonzódni?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem azzért nem tud egy lány sem szeretni, azért nem kellek egynek sem, mert hát nem vagyok egy adonisz és szerintem jóképű sem vagyok. NÉha tetszem egy-két lánynak, de érzem, hogy ők is talán csak azért akartak engem, mert más fiú esélyt sem adott nekik, tény, hogy nem szép lányokról van szó, de én minden lánynak adok esélyt, aki bepróbálkozik nálam mivel én sem vagyok egy jó pasi és jól esik, ha egyáltalán van, aki érdeklődik felőlem. Igaz végül egyiknek sem kellettem a legtöbb lány észre sem vesz, ha próbálkozom elutasítanak vagy úgy bánnak velem, mint a kutyával, pedig én mindenkivel kedves és udvarias vagyok, de gondolom már annyi rajongójuk van, hogy nem is kíváncsiak még egy fiúra, főle, ha ne is jövök be nekik külsőre. Olyan reménytelen ez az egész, pedig én csak egyetlen egy lányt szerenék, aki tudna őszinteén szeretni, akinek hiányoznék, akinek én lennék a mindene, mégsem kapom meg az élettől, helyett csak fájdalom és hiány a jussom. :/
2013. febr. 3. 12:16
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
Minket utasít el minden lány pusztán a külsőnk miatt, és még mi vagyunk a felszínesek?
2013. febr. 3. 13:28
 12/45 anonim ***** válasza:
Itt minősítitek a csajokat a külsejük szerint. Igen, felszínesek vagytok. Egytől egyig, kivétel nélkül. Aki nem felszínes az nem minősíti a másikat a külseje szerint. De még magát sem. Nektek csak a külső a fontos. Mindegy kié.
2013. febr. 3. 13:30
 13/45 anonim ***** válasza:

Ironikus, hogy a 73%-os beszél nekünk felszínességről, holott kijelentette egy másik kérdés alatt (#20: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. ), hogy én nem kellenék neki, mert a szüleimnél lakom.

Szóval igen, mindig az beszél felszínességről, akinek nem kellene, aki elvárja a tele bukszát és a lakást-kocsit stb.

"Szálkát akarsz más szemében látni, ha tiédből egy gerenda áll ki? Hogy mondhatnád: Atyámfia, hadd veszem ki szemedből a szálkát, s nem vagy képes meglátni a magadéból meredező szálfát? "

2013. febr. 3. 13:35
 14/45 anonim ***** válasza:

Helike.

Nem várom el sem tőled, sem mástól. Tőled azért nem, mert még mindig csak rinyálsz és csak önigazolást keresel itt, mert az élet más területén nem kaptad meg, mert semmit sem teszel azért, hogy sikeres legyél.

Amim van, azért mind megdolgoztam magamnak. Akkor minek várjam el mástól.

Igen helikécske, te is felszínes vagy. Nem is kicsit.

2013. febr. 3. 13:37
 15/45 anonim ***** válasza:
Helike, jobb ha megszokod, h külső alapján ítélni, illetve bármit elvárni a másiktól csak a nőknek van joguk :)
2013. febr. 3. 13:45
 16/45 anonim ***** válasza:
Ti viszont mind elvárnátok a másiktól, hogy elfogadjon titeket a fogyatékosságaitok ellenére. Itt egyetlen egy válaszoló volt, aki értelmes választ adott a kérdésre és képes volt változtatni a helyzetén, de őt is lepontoztátok és lehúztátok, mert sikeresebb, mint ti.
2013. febr. 3. 13:47
 17/45 anonim ***** válasza:
Blackmore te meg a másik fele vagy. Sokkal felszínesebb vagy, mint azok a nők, akiket szidsz. Szánalmas..
2013. febr. 3. 13:48
 18/45 anonim ***** válasza:

Akkor nem te voltál az a 73%-os? Az egy másik 73%-os válaszoló? :D

Ha nem felség volt az, hanem valami imposztor, akkor bocsánatáért esedezem, drága isteni őkirálykisasszonyságos felsége.

57%: Igen, már megszoktam, nem újdonság.

2013. febr. 3. 13:50
 19/45 anonim ***** válasza:

#16 Ki mondta, h mi nem fogadnánk el a másikat? Sztem aki a rondasága miatt nem kell egy nőnek se, azoknak a nagy része elfogadna egy csúnya lányt is, ha belsőre rendben van.

#17 Miért is? Talán én utasítom vissza a csúnya lányokat?

2013. febr. 3. 13:54
 20/45 anonim ***** válasza:

És ismét csak a felszínesség:

"elfogadna egy csúnya lányt is, ha belsőre rendben van.

#17 Miért is? Talán én utasítom vissza a csúnya lányokat?"

:-) Gratulálok.

2013. febr. 3. 13:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!