Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Másnak is lehetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Másnak is lehetetlen vagy nagyon nehéz olyan lányt találnia, aki belé tudna szeretni, aki őszintén tudna ragaszkodni hozzá és, aki úgy elfogadná, ahogyan kinéz? Tényleg csak a jó pasikhoz tudnak a lányok vonzódni?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem azzért nem tud egy lány sem szeretni, azért nem kellek egynek sem, mert hát nem vagyok egy adonisz és szerintem jóképű sem vagyok. NÉha tetszem egy-két lánynak, de érzem, hogy ők is talán csak azért akartak engem, mert más fiú esélyt sem adott nekik, tény, hogy nem szép lányokról van szó, de én minden lánynak adok esélyt, aki bepróbálkozik nálam mivel én sem vagyok egy jó pasi és jól esik, ha egyáltalán van, aki érdeklődik felőlem. Igaz végül egyiknek sem kellettem a legtöbb lány észre sem vesz, ha próbálkozom elutasítanak vagy úgy bánnak velem, mint a kutyával, pedig én mindenkivel kedves és udvarias vagyok, de gondolom már annyi rajongójuk van, hogy nem is kíváncsiak még egy fiúra, főle, ha ne is jövök be nekik külsőre. Olyan reménytelen ez az egész, pedig én csak egyetlen egy lányt szerenék, aki tudna őszinteén szeretni, akinek hiányoznék, akinek én lennék a mindene, mégsem kapom meg az élettől, helyett csak fájdalom és hiány a jussom. :/
2013. febr. 3. 12:16
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
Fiam! Felejtsd el ezt a gondolkodásmódot, és akkor lesz csajod. Egyéb kérdés?
2013. febr. 3. 12:21
 2/45 anonim ***** válasza:
Kiszagolják hogy ilyen megkeseredett vagy, meg hogy mindegy ki csak punci legyen rajta, és ezért nem kellesz nekik. Nem kell minddel kedvesnek lenni, nem kell mindnek kinyalni a seggét. Szard le őket. Legyél laza, viselkedj úgy velük mintha csak haverokkal beszélnél, ne keseregj. Nyugodtan szekálhatod is őket, bizonyos keretek között azt mind élvezi. Semmiképp ne görcsölj rá, nem éri meg.
2013. febr. 3. 12:21
 3/45 anonim ***** válasza:

ismét egy általánosítás. nem unjátok még? napi szinten van legalább 5 ilyen kérdés.

képzeld el, nekem folyamatosan csapják a szelet a fiúk(154 cm, 48 kg vagyok és a környezetem szerint jól is nézek ki. igyekszek csinosan is öltözni), de van egy típus, akiknél még én se jöhetek szóba úgy hogy komoly barátnő-jelölt(én is megszoktam adni az esélyt, ha szimpatikus, onnantól már a fiún múlik mivel b*ssza el-volt ilyen-).

én már kitapasztaltam, hogy kit érdemes kerülni, ki az akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak.

senkinek se fenékig tejfel az élete. neked ez jutott, másnak az. ha tudsz változtass.

2013. febr. 3. 12:28
 4/45 A kérdező kommentje:

# 3/3

Nem zavar, hogy fiúkat kérdeztem?! Szövegértés 1-es!

2013. febr. 3. 12:41
 5/45 anonim ***** válasza:

"Tényleg csak a jó pasikhoz tudnak a lányok vonzódni?"

Igen, tényleg.

2013. febr. 3. 12:45
 6/45 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos minden lánynak jó pasi kell. A csúnyák esetleg beérik átlagossal is, de csak addig, amíg nem érdeklődik irántuk egy jóképűbb. Ha csúnya srác vagy, jobb ha nem is próbálkozol, kivéve ha pénzzel tudod ellensúlyozni a külsődet.
2013. febr. 3. 12:48
 7/45 anonim ***** válasza:
Csak ezzel az a baj, ha a lány is pénzes és van tartása, b@szhatod a pénzedet.
2013. febr. 3. 12:53
 8/45 anonim ***** válasza:
Hogy nehéz-e csúnya fiúként lányt találni? Igen. Lehetetlen lenne? Nem, azt nem hiszem. Lehet, hogy nekünk csúnya fiúknak kicsivel sanyarúbb az életünk, már ami a párkapcsolatokat illeti, de attól függetlenül nem szabad feladni és tovább kell próbálkozni. Én eddig elég sok lánynál próbálkoztam, mind kudarccal zárult, szóval te ha néha tetszel lányoknak már előrébb vagy, mint én. De én nem adom fel és be fogom bizonyítani, hogy csúnya fiúként is lehet barátnője az embernek. :)
2013. febr. 3. 13:02
 9/45 anonim ***** válasza:
Nos én is hasonló sorsban voltam bár nem tartom magam csúnyának, átlagosnak inkább. Mégis volt hogy a csúnyanak se kellettem de volt hogy lehetett volna szép csajom is. Mindenkinek más az ízlése és igen te is kaphatsz egy csajt.Én két alatt úgy megváltoztam FEJBEN hogy már párkapcsolatban élek szintén átlagos csajjal. Én azt mondom ne mindig a külsőt nézd de ahogy leírtad nem is nézed mindig ez oké..bővűlt a lista..udvarias vagy ez alap dolog. De sokat segít ha beszélsz pár barát (lánnyal) és meglátod hogy miként is megy ez.. Remélem tudtam segíteni. ha van kérdésed írj!
2013. febr. 3. 13:16
 10/45 anonim ***** válasza:
Hogy ti mind milyen felszínesek vagytok...
2013. febr. 3. 13:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!