Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért lett lehetetlen manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett lehetetlen manapság a csajozás?

Figyelt kérdés

Ez nem a szokásos sírós kérdés hogy jaj nem tudok becsajozni.

Nos én betudtam régen csajozni minden gond nélkül de manapság furák lettek a csajok vagy nemtudom. Gyakorlatilag idegenkednek mindennemű közeledéstől. Pedig helyes vagyok, tanult, határozott, anyagi gondjaim sincsenek, minden olyan mint régen volt.

De a csajok megbolondultak az utóbbi 1-2 évben.

23F

2013. febr. 2. 01:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
29%
mert lúzer vagy
2013. febr. 2. 01:14
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Pontosítsunk: neked lett lehetetlen. Ebben a pillanatban is párok tízezrei szexelnek. Szóval nem lehetetlen.
 3/15 anonim ***** válasza:
68%

(: lehet megváltoztak az igényeid.. vagy a lányok igényei. egyértelmű, hogy középiskolában-egyetemen könnyebb.. más az élet, más a felfogás, célok. plusz az ember nem gondolkozik, a "mának él". viszont én már 25 éves korom körül, nem akarok felesleges hónapokat-éveket "róni" egy fiúval ha csak nem tudom majd, hogy vele komolyan akarom. (nem pont házasság, abban nem hiszek, de együttélés stb.)

míg fiatalon elég csak tengeni-lengeni valaki mellett, szép időket töltötök együtt és ha "elunod" vagy megromlik, dobod a kukába. felnőttebb fejjel pedig már máshogy vagy ezzel..

(mondjuk én mindig komolyan gondolkodtam a kapcsolatok terén.. mindegy)

19/L

4/15 anonim ***** válasza:
1. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2013. febr. 2. 01:16
 5/15 anonim ***** válasza:
Biztos egyéni kérdés is lehet, benned is változhatott valami, stb.
2013. febr. 2. 01:17
 6/15 A kérdező kommentje:
Ja szexpartnerem van közben nem is egy, de nekem barátnő kell.
2013. febr. 2. 01:18
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Cool story bro
2013. febr. 2. 01:19
 8/15 anonim ***** válasza:
93%
Akkor az a helyzet, hogy már nem vesznek komolyan a csajok. Az én lányismerőseim is mondják bizonyos fiúkra, legyintve, hogy "ez legfeljebb csak szexre lesz jó". Ilyesmi.
2013. febr. 2. 01:19
 9/15 tetro ***** válasza:
88%
Bizonyára 1-2 év alatt megváltozott minden csaj a Földön, és nem arról van szó, hogy te már nem kellesz...
2013. febr. 2. 01:35
 10/15 anonim ***** válasza:
Igy van! ahogy kettővel felettem írja. Valószinüleg tudják rólad a csajok, hogy "nem is egy" szexpartnered van...Ilyen pasi kinek kell barátnak ?:/
2013. febr. 2. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!