Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett lehetetlen manapság a csajozás?
Ez nem a szokásos sírós kérdés hogy jaj nem tudok becsajozni.
Nos én betudtam régen csajozni minden gond nélkül de manapság furák lettek a csajok vagy nemtudom. Gyakorlatilag idegenkednek mindennemű közeledéstől. Pedig helyes vagyok, tanult, határozott, anyagi gondjaim sincsenek, minden olyan mint régen volt.
De a csajok megbolondultak az utóbbi 1-2 évben.
23F
(: lehet megváltoztak az igényeid.. vagy a lányok igényei. egyértelmű, hogy középiskolában-egyetemen könnyebb.. más az élet, más a felfogás, célok. plusz az ember nem gondolkozik, a "mának él". viszont én már 25 éves korom körül, nem akarok felesleges hónapokat-éveket "róni" egy fiúval ha csak nem tudom majd, hogy vele komolyan akarom. (nem pont házasság, abban nem hiszek, de együttélés stb.)
míg fiatalon elég csak tengeni-lengeni valaki mellett, szép időket töltötök együtt és ha "elunod" vagy megromlik, dobod a kukába. felnőttebb fejjel pedig már máshogy vagy ezzel..
(mondjuk én mindig komolyan gondolkodtam a kapcsolatok terén.. mindegy)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!