Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért lett lehetetlen manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett lehetetlen manapság a csajozás?

Figyelt kérdés

Ez nem a szokásos sírós kérdés hogy jaj nem tudok becsajozni.

Nos én betudtam régen csajozni minden gond nélkül de manapság furák lettek a csajok vagy nemtudom. Gyakorlatilag idegenkednek mindennemű közeledéstől. Pedig helyes vagyok, tanult, határozott, anyagi gondjaim sincsenek, minden olyan mint régen volt.

De a csajok megbolondultak az utóbbi 1-2 évben.

23F

2013. febr. 2. 01:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%

Mindentől függetlenül azért van némi igazság abban, hogy nehezebb lett. Nem felszedni lányokat, mert az könnyebb mint valaha (sajnos...), hanem olyan lányokkal megismerkedni, akikben van némi komolyság és stabil kapcsolatra vágynak.

Hol lehet ismerkedni ma?

Egyetem: hatalmas a szórás ki milyen érdekből jön össze valakivel, ki mennyire nőtt már fel.

Szórakozóhelyeken: nem sok jó tapasztalatom van.

Utcán: leszólítasz valakit, meg se tud szólalni.

Sport, hobbi: rengeteg a beképzelt ember, pedig nem erről kellene szólnia.

Munkahely: egymást fúrják az emberek, nagyon kevesekben lehet megbízni.

Szóval nem könnyű, ha valakinek vannak bizonyos igényei a partnerével kapcsolatban. Sokat kell keresni, de persze lehet azért találni, nem állítom hogy nem. Csak sokkal nehezebb, mikor bizonyos skatulyákba kell beleszorítanod a lényedet, mert ez az elvárás, ahelyett, hogy olyan lennél mint senki más. Előbbi egyszerűséget, kiszámíthatóságot ad a partnernek, utóbbi bizonytalanságot és hitetlenkedést. Hogy mennyire nehezen tudja sok lány elhinni, hogy tényleg olyan vagyok amilyen, az elkeserítő. És tudom, hogy többeknél ez amiatt van, mert korábban megsínylettek felületes kapcsolatokat, amit nem csodálok, mikor azt látom, hogy egyesek havonta új párral járnak. Férfi vagyok, de nekem elképzelhetetlen, hogy miután véget ér egy kapcsolatom, már menjek is egy másik után. Egyszerűen idő kell ahhoz, hogy feldolgozzam, még ha nem is működött.

De mindegy is, lehet totál blődségeket hordok itt össze és csak én látom kevésbé megnyugtatónak a mai helyzetet.

25f

2013. febr. 2. 02:37
 12/15 anonim ***** válasza:
u.i.: nem akartam általánosítani, tudom hogy ezt fogjátok először kiemelni :)
2013. febr. 2. 02:39
 13/15 anonim ***** válasza:
42%

Iszonyatosan tanult lehetsz, csak éppen a helyesírásod borzalmas.

A tinik igénytelenek. Nekik csak kapcsolat kell. Ahogy idősödik az ember, úgy nőnek az elvárásai. Ha olyan vagy mint régen, az mindet megmagyaráz.

2013. febr. 2. 06:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Miért teszitek lehetetlenné a csajozást?
2013. febr. 2. 10:25
 15/15 anonim ***** válasza:
9%
Normál embereknek nehéz, csürhének könnyű, nekem ez a meglátásom.
2013. febr. 2. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!