Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vad-Ász kérdése:
Összejöhetek azzal a csajjal aki már egyszer lekoptatott?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi baja lett velem. :(
Tavaly történt az egész,ottan nyár közepe felé , el akartam hívni sétálni,iszogatni...
Másnap nem veszi fel a telefonját(aznapra vollt megbesz.),,majd küld egy sms-t arról,hogy kopjak le róla. :(
*
Beszéltem egyik ismerősömmel,aki a barátnője,és azt mondta h. már beszélt vele eről mielőtt velem beszélt volna,,, és Ő sem tudja miét küldött el a P*csába.
2013. jan. 27. 22:20
3/19 A kérdező kommentje:
nem járok bulizni semilyen heyre,
meg másnál próbálkoztam semmi siker,
2013. jan. 27. 22:24
4/19 anonim válasza:
te még össze akarnál jönni vele? :D
5/19 A kérdező kommentje:
Igaaz most megin teccik egy csaj,,de nem vagyok biztos benne , hogy teccik
2013. jan. 27. 22:25
6/19 anonim válasza:
Ha 1x lekoptatott akkor hagyd a pélóba.
7/19 A kérdező kommentje:
Már én se tudom mi legyen...
:(
2013. jan. 27. 22:25
8/19 anonim válasza:
Ha lerázott, nyilván nem tetszel neki. Vagy csak talált tőled szebbet, gazdagabbat, okosabbat...
9/19 A kérdező kommentje:
erre már gondoltam.
beszéltem egyik lány ismerősömmel..
aztmondta,hogy talán lenne esélyem mégegyeszer.
meg hogy megbocsátott már régen.
2013. jan. 27. 22:28
10/19 A kérdező kommentje:
Meg mit mondanék neki ha találkoznánk véletlen az utcán??!?
2013. jan. 27. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!