Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Másnak is lehetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Másnak is lehetetlen vagy nagyon nehéz olyan lányt találnia, aki belé tudna szeretni, aki őszintén tudna ragaszkodni hozzá és, aki úgy elfogadná, ahogyan kinéz? Tényleg csak a jó pasikhoz tudnak a lányok vonzódni?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem azzért nem tud egy lány sem szeretni, azért nem kellek egynek sem, mert hát nem vagyok egy adonisz és szerintem jóképű sem vagyok. NÉha tetszem egy-két lánynak, de érzem, hogy ők is talán csak azért akartak engem, mert más fiú esélyt sem adott nekik, tény, hogy nem szép lányokról van szó, de én minden lánynak adok esélyt, aki bepróbálkozik nálam mivel én sem vagyok egy jó pasi és jól esik, ha egyáltalán van, aki érdeklődik felőlem. Igaz végül egyiknek sem kellettem a legtöbb lány észre sem vesz, ha próbálkozom elutasítanak vagy úgy bánnak velem, mint a kutyával, pedig én mindenkivel kedves és udvarias vagyok, de gondolom már annyi rajongójuk van, hogy nem is kíváncsiak még egy fiúra, főle, ha ne is jövök be nekik külsőre. Olyan reménytelen ez az egész, pedig én csak egyetlen egy lányt szerenék, aki tudna őszinteén szeretni, akinek hiányoznék, akinek én lennék a mindene, mégsem kapom meg az élettől, helyett csak fájdalom és hiány a jussom. :/
2013. febr. 3. 12:16
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Helike, ez egy anonim oldal és elég sokan vagyunk 73%-on...
2013. febr. 3. 13:58
 22/45 anonim ***** válasza:

"ha belsőre rendben van" - ez aztán a felszínesség.....

Akkor ezek szerint nem te szívóztál......

2013. febr. 3. 14:02
 23/45 anonim ***** válasza:

"A csúnya lányok.."

EZ a felszínesség...

Mégis ki kezdene egy olyan nyomoronccal, aki kategorizálja így kategorizálja a csajokat?

2013. febr. 3. 14:09
 24/45 anonim ***** válasza:
Mert ti bezzeg nem kategorizáljátok a srácokat, mi? Legalább mi nem ez alapján választunk.
2013. febr. 3. 14:11
 25/45 anonim ***** válasza:
"Akin van egy kis felesleg már nem is veszitek nőszámba" - mert aztán rohadtul válogathatnánk......
2013. febr. 3. 14:14
 26/45 anonim ***** válasza:

Ja igen, azt elfelejtettem, h naponta átlagban 20 csaj dörömböl az ajtómon, de mindig kidobom őket, mert van rajtuk 2 kiló felesleg :D

Ne magadból indulj ki!

2013. febr. 3. 14:15
 27/45 anonim ***** válasza:
Most mit háborodsz fel? válogathattok igen. Ezen mit kell felháborodni?
2013. febr. 3. 14:16
 28/45 anonim ***** válasza:
Persze ti csak a jóképű srácokat veszitek emberszámba, ők lehet h kidobják a nem modellalkatú lányokat, mert megtehetik, h külső alapján IS válogassanak.
2013. febr. 3. 14:17
 29/45 anonim ***** válasza:
Te tényleg ennyire hülye vagy, 73-as? Soha a büdös életben egyetlen lánynak se tetszettem, ahogy más ronda srácok se. Mégis kik közül válogathatnánk?
2013. febr. 3. 14:17
 30/45 anonim ***** válasza:
"válogathattok igen" - nem nagyon vagyunk abban a helyzetben, hogy válogassunk. Én szinte egyedül csak életkor alapján válogatok. Meg azért legyen egy kis gógyija, ne keverje össze a humanoidot a Polaroiddal.
2013. febr. 3. 14:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!