Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnak rólam a nők, ha nem szeretem a gyerekeket a csecsemőket pláne nem?
Figyelt kérdés
Számomra idegesítőek.
31/F
2013. jan. 24. 15:45
11/13 anonim válasza:
Én se szeretem más gyerekét, idegesít. Elég, ha a sajátod fogod szeretni.
12/13 anonim válasza:
Szegeny kisgyerekek en lany letemre se szeretem oket, de erdekes mert ok meg szeretnek engem es mindig szeretnenek velem jatszani,de en elterveztem hogy 28-30 eves korom korul 1 gyerekem lesz.. de meg ezen is nagyon gondolkozom, hogy megsem..
13/13 anonim válasza:
Tudom, meg a korom miatt nem is kell feltetlenul odalennem a gyerekekert, de engem is nagyon idegesitenek, taszitoak, butak es nem is tudom felek hogy pont akkor lesz valami bajuk a hulyeknek mikor a kozelukben vagyok. Szoval nalam ha egy pasi nagyon odavan a kolykokert es ott nyaladzik veluk az meg ellenszenves is egy kisse 16/l (azert nem vagyok gyerekgyulolo, csak egyszeruen nem szeretek ott lenni, ahol ok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!