Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál olyan pasival, aki utálja a gyerekeket?
Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 19:52
1/21 anonim válasza:
Nem.:) Nincs ezzel semmi baj, ha a csaj is hasonló felfogású, de én spec. azért jövök össze valakivel, mert hosszú távra is tervezek vele. Nem baj, ha a pasi nem nagy rajongója a gyerekeknek, de ne is "utálja" őket... Abból később gond is lehet.:)
2/21 anonim válasza:
én is utálom a gyerekeket lány létemre, mégis mit szeressek más porontyán... de ez nem azt jelenti, hogy a sajátomat nem fogom szeretni.
3/21 anonim válasza:
Minek? ha én meg szeretem őket-no nem majmóci módra, hanem egészségesen-de szeretem őket.Két külön világ-sosem lesz összhangban. Amúgy sem bírom elviselni az önző embereket a környezetemben, hamar kiszórom őket és reptetem.
4/21 anonim válasza:
Igen, mert én sem vagyok odáig értük, nem is akarok.
5/21 anonim válasza:
Ha kifejezetten utálja öket,akkor nem,ha csak nincs odáig értük,akkor igen.persze szerintem ez kor függö is,mert tizenévesen,már bocsánat,de ki nem szarja le...meg,ha nem olyan komoly a kapcsolat,akkor simán.
21/l
6/21 anonim válasza:
Igen, mert én se bírom a gyerekeket és sose szeretnék.
7/21 anonim válasza:
fúj, hogy lehet utálni a gyerekeket! én imádom őket! :D
a pedomaci voltam sziasztok! xd
9/21 anonim válasza:
aki hangoztatja, azzal nem járnék.
én sem akarok gyereket pedig.
10/21 anonim válasza:
De ti se felnőtt kénkt születtetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!