Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ertelme van meghazasodni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ertelme van meghazasodni es gyerekeket vallalni?

Figyelt kérdés

Csak azert kerdezem, mert mar sokat gondolkodtam ezen. Miert vallal valaki gyereket? A gyerek csak kotottseg, etetni kell, ruhazni, aztan ahogy no, elkezd kovetelozni. Manapsag mar az sincs, hogy a csaladi birtokot orokolje valaki, szoval az se indok.

Kivancsi lennek, ki az aki egy epkezlab indokot fel tud mutatni.

2012. jan. 8. 17:22
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Azért mert a nokben benne van az anyai oszton (márakiben még megvan) a férfi meg szereti a feleségét és szeretne neki oromet okozni. A házasság pedig azért jó mert szeretik egymást és ezt szeretnék így is kimutatni.
2012. jan. 8. 17:27
 2/22 A kérdező kommentje:

Mi az az anyai oszton? En csak azt latom, hogy a nok nagy tobbsege a gyerekeben eli/elne ki magat, nem akar egyedul elni, es egy jo fegyver, hogy a ferfit megtartsak maguk mellett.

Hazassag nelkul nem lehet szeretni egymast?

2012. jan. 8. 17:30
 3/22 anonim ***** válasza:

De lehet szeretni egymást csak ezt így is ki szeretnék fejezni. De ezt az elobb is így irtam le.

Am nem minden no azért szul h maga melett tartsa a pasit. Énn is szeretnék majd gyereket. Azért mert szeretnék. Mert mikor meglátok egy babát h mien aranyos meg minden rogton ellágyulok.

De már megint ez az átkozott általánosítás

2012. jan. 8. 17:32
 4/22 anonim ***** válasza:

Miért nem egyszerűbb neked ha csak nem foglalkozol ezzel a témával?

Ha ez nálad ilyen szintű kérdés s benned ekkora ellenérzés van, akkor nincs más dolgod mint nem belekeveredni egy ilyen ügybe.

2012. jan. 8. 17:34
 5/22 anonim ***** válasza:

"Hazassag nelkul nem lehet szeretni egymast?"

Te még nem voltál házasságnélkül szerelmes ?:o

2012. jan. 8. 17:35
 6/22 A kérdező kommentje:

Azert kerdeztem, mert eppen egy errol szolo filmet nezek, es erdekel, hogy ki mit hoz fel ervnek.

"Azért mert szeretnék. Mert mikor meglátok egy babát h mien aranyos meg minden rogton ellágyulok." Peldaul ez nekem nem erv, hogy gyereket hozzon a vilagra valaki.

2012. jan. 8. 17:36
 7/22 anonim ***** válasza:

Az h te nem akarsz gyereket mert nincsenek anyai érzéseid (mert ezt mással nem lehet magyarázni, családot akar és kész) az nem jelenti h mindenki csak azért szul h maga melett tartson 1 pasit

Gondolom te is házasság ellenes vagy. Én azért szeretnék megnosulni mert annyira szeretem a párom h így is szeretném kimutatni az érzéseim. Gondolj bele. A mai világban ez mekkora gesztus?

2012. jan. 8. 17:39
 8/22 anonim ***** válasza:
Én sem tudom jobban megmagyarázni h miért szeretnék gyereket. Úgy érzem h szeretnék és kész. Akiben nincs meg ez az érzés az úgy sem fogja megérteni
2012. jan. 8. 17:41
 9/22 anonim ***** válasza:
51%
Semmi értelme, csak társadalmi elvárás.
2012. jan. 8. 18:14
 10/22 anonim ***** válasza:
Ma már egyáltalán nem elvárás. Akkor volt az mikor a nok még szuzen mentek férjhez
2012. jan. 8. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!