Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ertelme van meghazasodni es gyerekeket vallalni?
Csak azert kerdezem, mert mar sokat gondolkodtam ezen. Miert vallal valaki gyereket? A gyerek csak kotottseg, etetni kell, ruhazni, aztan ahogy no, elkezd kovetelozni. Manapsag mar az sincs, hogy a csaladi birtokot orokolje valaki, szoval az se indok.
Kivancsi lennek, ki az aki egy epkezlab indokot fel tud mutatni.
Mi az az anyai oszton? En csak azt latom, hogy a nok nagy tobbsege a gyerekeben eli/elne ki magat, nem akar egyedul elni, es egy jo fegyver, hogy a ferfit megtartsak maguk mellett.
Hazassag nelkul nem lehet szeretni egymast?
De lehet szeretni egymást csak ezt így is ki szeretnék fejezni. De ezt az elobb is így irtam le.
Am nem minden no azért szul h maga melett tartsa a pasit. Énn is szeretnék majd gyereket. Azért mert szeretnék. Mert mikor meglátok egy babát h mien aranyos meg minden rogton ellágyulok.
De már megint ez az átkozott általánosítás
Miért nem egyszerűbb neked ha csak nem foglalkozol ezzel a témával?
Ha ez nálad ilyen szintű kérdés s benned ekkora ellenérzés van, akkor nincs más dolgod mint nem belekeveredni egy ilyen ügybe.
"Hazassag nelkul nem lehet szeretni egymast?"
Te még nem voltál házasságnélkül szerelmes ?:o
Azert kerdeztem, mert eppen egy errol szolo filmet nezek, es erdekel, hogy ki mit hoz fel ervnek.
"Azért mert szeretnék. Mert mikor meglátok egy babát h mien aranyos meg minden rogton ellágyulok." Peldaul ez nekem nem erv, hogy gyereket hozzon a vilagra valaki.
Az h te nem akarsz gyereket mert nincsenek anyai érzéseid (mert ezt mással nem lehet magyarázni, családot akar és kész) az nem jelenti h mindenki csak azért szul h maga melett tartson 1 pasit
Gondolom te is házasság ellenes vagy. Én azért szeretnék megnosulni mert annyira szeretem a párom h így is szeretném kimutatni az érzéseim. Gondolj bele. A mai világban ez mekkora gesztus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!