Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ertelme van meghazasodni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ertelme van meghazasodni es gyerekeket vallalni?

Figyelt kérdés

Csak azert kerdezem, mert mar sokat gondolkodtam ezen. Miert vallal valaki gyereket? A gyerek csak kotottseg, etetni kell, ruhazni, aztan ahogy no, elkezd kovetelozni. Manapsag mar az sincs, hogy a csaladi birtokot orokolje valaki, szoval az se indok.

Kivancsi lennek, ki az aki egy epkezlab indokot fel tud mutatni.

2012. jan. 8. 17:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
34%

Ja, semmi értelme gyereket vállalni, haljunk csak ki nyugodtan. Vagyishát ti kihalhattok felőlem...

A család (férj/feleség, gyerek(ek)) A felnőtt élet kiteljesedése, az Otthon, a Haza, a Nyugalom, meg minden ilyen nagybetűsen jó szó. Felelősséget vállalsz más emberek életéért, akiket a legjobban szeretsz. Alapesetben. Az, hogy sokak ezt elcseszik, az nem a család és a házasság intézményének hiánya.

Lehet menőnek hangzik "élni", bulizni meg minden hülyeséget csinálni, de ez hamar kiüresedik, az ember többre, tartósra vágyik, ezért alapítanak ennyien családot. Így lesz teljes az élet. Ja, és ez nem azt jelenti, hogy alkoholista gyárban/irodában robotoló kenyérkeresőnek kell lenni, ez megintcsak félreértelmezés. Ha jól csinálod, a családod lesz életed legjobb dolga. Ha nem, akkor nem...

2012. jan. 8. 18:29
 12/22 A kérdező kommentje:
De miert csak a csalad az ami tarsadalmilag elfogadott eletforma? En enm azt mondom, hogy ne hazasodjanak, csak nem ertem, hogy miert ez az "egyetlen elfogadott" ut. Ha valaki peldaul ugy akar elni, hogy mittomen biciklivel korbeutazza a vilagot, akkor az mar mindjart orultnek van belyegezve, csak azert mert esetleg nem a szaporodas az egyetlen vagya. (nem rolam van szo, ez csak beszelgetes targya volt a munkahelyemen)
2012. jan. 8. 18:38
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha neki az jó, hogy felnőtt élete cirka 40-50 évében csak biciklizik, hát tegye. De nem ez az általános. Azért ez az elfogadott életforma, mert ezt akarják a legtöbben. És nem azért, mert gonoszul belénkmanipulálták, hanem mert alapból erre vágyunk. Sőt, más lehetőségünk nem is nagyon van a stabil életre.
2012. jan. 8. 18:45
 14/22 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy mindenki arra vagyik, hogy legyen egy haza, egy autoja, ket gyereke,egy felesege,egy unalmas munkaja, hogy megkeresse a penzt a csaladja fenntartasara, meg evente egy nyaralas?
2012. jan. 8. 18:48
 15/22 anonim ***** válasza:

"Ja, és ez nem azt jelenti, hogy alkoholista gyárban/irodában robotoló kenyérkeresőnek kell lenni, ez megintcsak félreértelmezés."

Mindenki személyre szabott családra vágyik, ki egy gyereket akar, ki hármat, ki hatot. Unalmas munkát senki sem akar. Az évi egy nyaralás sem követelmény.

2012. jan. 8. 18:51
 16/22 anonim ***** válasza:
51%
Semmi értelme, szép lassan ki is fog halni mint intézmény (értek ezalatt pár 100 évet).
2012. jan. 8. 19:22
 17/22 anonim ***** válasza:
48%
Abszolút semmi értelme.
2012. jan. 8. 19:38
 18/22 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat, amibol ismet bebizonyosodott, hogy senki nem tudott arra valaszolni, hogy mi ertelme. Mert az, hogy "szeretnek" az nekem legalabb is nem az ertelme, az esetleg egy indok, vagy alindok.
2012. jan. 8. 20:00
 19/22 anonim ***** válasza:
24%
Azért hogy a magyarok szaporodjanak és nem a cigányok!!
2012. jan. 8. 20:17
 20/22 anonim ***** válasza:
48%

Nem tudom hány éves vagy de szerintem 20 éves kor után néha elgondolkodik azon az ember (legalábbis én igen) hogy milyen lenne ha lenne gyereke aki apának szólítja őt és a szerelmedet szólítja az anyjának. Felnéz rád, tudsz neki példát mutatni.

Most lehet hogy azt mondod hogy nem kell neked gyerek de öregkorodra egyedül maradsz mert a testvéreid, unokatestvéreid élik a saját kis életüket a gyerekekkel, unokákkal.

Nekem sajnos sincs barátnőm, így gyerekem se lehet, bár ez 21 évesen lehet korai lenne, főleg hogy még tanuló vagyok, nem is tudnám eltartani. Van olyan ismerősöm aki velem egyidős és már szülő.

Nekik már több a felelősségük. Nem mehetnek akármikor szórakozni, nem verhetik el a pénzt akármire mert a gyerekkel is törődni kell.

Amúgy meg ha azok az emberek akik most a te szüleid, így gondolkodtak volna akkor nem születtél volna meg.

2012. jan. 8. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!