Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnak rólam a nők, ha nem szeretem a gyerekeket a csecsemőket pláne nem?
Figyelt kérdés
Számomra idegesítőek.
31/F
2013. jan. 24. 15:45
1/13 anonim válasza:
"Félelem ébred, a szabadság lánctalpakon jött.."
2/13 anonim válasza:
Én se szeretem őket...
10 velem egykorú lányból 6ot nem is érdekli...
A te korodban ez azért már jelentős dolog.Mert már családot alapítanának...
3/13 anonim válasza:
Ez nem gáz, a nőkben van anyai ösztön. De ne hangoztasd :)
4/13 anonim válasza:
Én csak addig szeretem őket, amíg ki nem nyitják a szájukat. :)
5/13 anonim válasza:
Nagyon sok nő biztosan nem menne hozzád ezt tudva. De ne aggódj, vannak olyanok is, akik hasonlóan gondolkoznak, mint te :)
6/13 anonim válasza:
engem is idegesítenek, pedig én nő vagyok. Örülj neki, hogy férfi vagy, mert a férfinak ezt elnézik, de egy nőnek!!! Nem is vagy nő a szemükbe ha nem szereted a visítozó, nyáladzó gyerekeket..
7/13 anonim válasza:
Azt gondolják, hogy apának nem vagy való. De ha nem akarsz családot, akkor ezt jobb is tisztázni, és eleve olyan nővel kezdj, aki szintén nem akar. Ennyi.
8/13 anonim válasza:
Én annyit,hogy kapcsolatot nem kezdenék veled.Különösebben nem érdekelne,ezt leszámítva.
9/13 anonim válasza:
A legtöbben örülnek, mert a libsi propagandának köszönhetően a nők többsége nem akar gyereket, ugyanis akkor nem tudná "megvalósítani önmagát".
10/13 anonim válasza:
Azt, hogy "...legalább gazdag, na nem baj.... lenyelem neki...."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!