Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány majdnem mindig magától feljebb (feljebb való szinten) választ párt?
Az egész elméleted ott bukik, hogy ezeknek a lányoknak férfiak a párjaik, akik "feljebb" vannak náluk.
" a lányok egyre szebbek lesznek az evolúcióban, a férfiak egyre melegebbek és rondábbak" - ezt mégis honnan vetted? Ugyanolyan arányban van kevés szép ember férfiak és nők között is.
Az evolúció pedig csak egy elmélet amit nem hangsúlyoznak, de ezer sebből vérzik. (Ezzel nem azt mondom, hogy a hat napos teremtéselmélet az igaz.)
Valahogy engem soha nem izgatott, hogy a kiszemelt hölgy milyen "szinten" van. Ezt én nem kilengésnek nevezném, hanem egy tendenciának, szerencsére az emberek többségénél már kezd agyban véget érni a középkor.
Persze van, aki még abban él... http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Félek is, hogy a szakmunkás párom elhagy mert ő törekvő, ambiciózus sikeres abban amit csinál én meg egy csóró munkanélküli vagyok. Sehol sem tartok hozzá képest, diploma ide vagy oda..
De remélem ő sem ezt nézi....
Viszont a szülei annál inkább "Ejj kicsi fiam, jobbat érdemelsz te ennél a szerencsétlen lánynál látod még állása sincs hiába szép meg hiába van papirja abból nem lehet megélni"
Eddigi barátaimnál sosem volt döntő szempont, hogy milyen szinten élnek. Ha tetszett és szerettem, akkor tőlem akár gyári munkás is lehetett volna. Legyen intelligens, ez egyértelmű, de ha nálam sokkal okosabb lenne, akkor én érezném magam butának, és a kisebbségi érzéseim miatt úgyis bukna a kapcsolat. A pénzhez meg úgy állok hozzá, hogy az első barátaimmal mindig közösen fizettük a dolgokat, úgy tűnt természetesnek. A legutóbbi barátom pedig mindig meghívott, fizette az ételt - italt, ha együtt voltunk valahol, és zavarban voltam, nem akartam elfogadni, nem akartam, hogy mindig rám költse a pénzét.
Összességében az előző válaszolóval egyet kell értenem, nagyjából azonos szinten, érdeklődési körben mozgó emberek között lehet a legjobb a harmónia. Problémás lehet, ha az egyik sokkal okosabb vagy szebb a másiknál.
Szép lánynak tartanak, sokszor mondják, hogy megkaphatok bárkit. Mégis volt már rá példa, hogy alacsonyabb rendűnek éreztem magam egy nagyon helyes, okos, kiváló sportoló, pénzesebb családban felnőtt srác mellett...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!