Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért foglalt már minden kedves, megértő, hűséges, aranyos, bájos lány? Elég reménytelen párt találnom.
Mert foglalt!
Most komolyan,olyan jókat tudtok kérdezni,hogy szakadok!:D
Amúgy nem tök mind1 miért? A lényeg,h foglalt. Én azt a megoldást találtam ki,hogy az ilyen foglalt lányokat hálózom be,aztán ha már megunták a pasijukat,akkorra már olyan jóban vannak velem,h gyakorlatilag menekülnek a karjaimba.;)
Mondjuk hozzá kell tennem,hogy én egy elég önző,aljas,csábító vagyok. Szval nem biztos h ez másnak is így megy,...
na kezdődik...
mert talán nagyok az elvárásaid vagy rossz helyen keresel
NE NYAVALYOGJ, CSELEKEDJ!!! :)
Nem foglalt mind,csak keresni kell.
Ha egy jó ruhát keresek és elvitték az összeset a adott boltból,akkor nem kesergek,hanem megyek másik üzletbe és úgyis megtalálom álmaim ruciját.
Na jó ez most nem a legjobb példa,de azért szemléltetésnek megteszi :D A nők nem fogynak el,nem kell kétségbe esni.
22l
1. nem mind foglalt-> látszik hogy "jó" a hozzáállásod
2."Elég reménytelen párt találnom." -> ha reménytelennek érzed,akkor mit csodálkozól,hogy nem találsz normális lányt?
én is reménytelennek érzem, hogy párt találjak:/
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!