Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem így párt találni?
Én mindíg magamnak örültem. Nem kötöttem senki orrára, hogy ha sikerült valami. Ha elfelednék szülinapomat, akkor sem történne semmi. Szerettem emberek közt is, de egyedül is lenni. Egyedül vagy egészen te.
Értem, hogy szeretnél társad magad mellé. Ha rádtalálna egy leányzó annak örülnél legjobban. Valószínű ezért írtad ezt.
korodbeli fiataloknak szinte már teljesen kifejlődött az egójuk. A tarsadalom, az iskolák, a papok mind jól felhizlalták. Ezért sokan félnek egyedül lenni. Mert nincs ki tovább támogatná egójuk fejlődését. Aztán jönnek a "jaj de szomorú vagyok, miert nincs barátom, nyomorult vagyok, öngyilkos leszek, hol vannak a rendes emberek, miért nem értenek meg engem" tartalmú kérdések és leírások. Ha egyedül nem vagy boldog, hogy akarsz májd mással az lenni. Ha eyg boldogtalan es egy boldog összeáll akkor kiegyenlítődik. De így csak egymásban találnak támaszt. Ez nem jó. "Jézus mondta: Nyomorult a test, mely egy másik testen csüng, és a lélek, mely e kettőtől függ."
Ha két boldog áll össze, akkor a boldogság meksokszorozódik. Mert nem csak egymásra támaszkodnak, mint egy mankóra. Ilyen kapcsolatban nincs féltékenység, gyűlölet, irigység és főleg nincs elvárás amásikkal szemben.
Hát gondolkozz! Van esélyed így párt találnod, hogy boldog is légy vele?
Esély mindenre van, csak nem így, mert mindenre van okod, mit miért nem lehet/ tudsz megcsinálni. Ezek az okok logikailag nincsenek is összefüggésben egymással a leírás alapján.
Tégy valamit önmagadért! Apró lépésekben!
Az önbizalmadat egy kis önismerettel alakítani lehet.
Gondold végig, mi az, amiben változni tudsz/ akarsz. Keress próbaterepeket!
Menj el fodrászhoz, vegyél néhány új ruhát, légy ápolt, sportolj, kerékpározz, stb! Ez is magabiztosságot ad(hat.)
Csatlakozz valamilyen sportegyesülethez, túrázz, keresd a kihívásokat! Indulj maratoni futó versenyen! Ott kötelezettség nélkül hasonszőrűekkel találkozhatsz és előbb-utóbb egy újabb kapcsolat is beköszönhet az életedbe. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!