Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet esélyem így párt találni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélyem így párt találni?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és végzős. Nincsenek barátaim, mert egy elszigetelt helyen lakok, a suliban meg aki nem a falu/város betyárja+ronda azt kiutálják hamar. Eddig minden lány visszautasított, mondván, hogy nekik ,,más tetszik". 1x volt egy netes kapcsolatom, de a lány lefeküdt egy helybéli pasival amiért kidobtam, persze azóta mélységesen megbántam. Persze barátok nélkül nem tudok elmenni, így szinte esélytelen, hogy bárkivel is megtudjak ismerkedni. Neten próbálkoztam ismerkedni, de ott is mindenki csak jó pasit keres. Olyan rossz, hogy ha vmit ünnepelni kellene (szülinapok, sikeres vizsga, stb.), senkivel se tudom megünnepelni. Jó lenne végre vki, ha itt lenne nekem. Lehet erre esélyem? :(

2012. dec. 11. 10:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha addig is elfoglalnád magad valamivel? Elmehetnél valami "csoportos helyre", nyelvet tanulni, sportolni,vagy önkénteskedni, hátha ott akadsz rá a neked megfelelőre.
2012. dec. 11. 10:24
 2/10 Jézus :) ***** válasza:
61%

Én mindíg magamnak örültem. Nem kötöttem senki orrára, hogy ha sikerült valami. Ha elfelednék szülinapomat, akkor sem történne semmi. Szerettem emberek közt is, de egyedül is lenni. Egyedül vagy egészen te.

Értem, hogy szeretnél társad magad mellé. Ha rádtalálna egy leányzó annak örülnél legjobban. Valószínű ezért írtad ezt.

korodbeli fiataloknak szinte már teljesen kifejlődött az egójuk. A tarsadalom, az iskolák, a papok mind jól felhizlalták. Ezért sokan félnek egyedül lenni. Mert nincs ki tovább támogatná egójuk fejlődését. Aztán jönnek a "jaj de szomorú vagyok, miert nincs barátom, nyomorult vagyok, öngyilkos leszek, hol vannak a rendes emberek, miért nem értenek meg engem" tartalmú kérdések és leírások. Ha egyedül nem vagy boldog, hogy akarsz májd mással az lenni. Ha eyg boldogtalan es egy boldog összeáll akkor kiegyenlítődik. De így csak egymásban találnak támaszt. Ez nem jó. "Jézus mondta: Nyomorult a test, mely egy másik testen csüng, és a lélek, mely e kettőtől függ."

Ha két boldog áll össze, akkor a boldogság meksokszorozódik. Mert nem csak egymásra támaszkodnak, mint egy mankóra. Ilyen kapcsolatban nincs féltékenység, gyűlölet, irigység és főleg nincs elvárás amásikkal szemben.

Hát gondolkozz! Van esélyed így párt találnod, hogy boldog is légy vele?

2012. dec. 11. 10:34
 3/10 anonim ***** válasza:
15%
Ha jól nézel ki, van esélyed. Ha nem, nincs.
2012. dec. 11. 10:48
 4/10 anonim ***** válasza:

Esély mindenre van, csak nem így, mert mindenre van okod, mit miért nem lehet/ tudsz megcsinálni. Ezek az okok logikailag nincsenek is összefüggésben egymással a leírás alapján.

Tégy valamit önmagadért! Apró lépésekben!

Az önbizalmadat egy kis önismerettel alakítani lehet.

Gondold végig, mi az, amiben változni tudsz/ akarsz. Keress próbaterepeket!

Menj el fodrászhoz, vegyél néhány új ruhát, légy ápolt, sportolj, kerékpározz, stb! Ez is magabiztosságot ad(hat.)

Csatlakozz valamilyen sportegyesülethez, túrázz, keresd a kihívásokat! Indulj maratoni futó versenyen! Ott kötelezettség nélkül hasonszőrűekkel találkozhatsz és előbb-utóbb egy újabb kapcsolat is beköszönhet az életedbe. Sok sikert!

2012. dec. 11. 11:01
 5/10 anonim ***** válasza:
51%
A csajok buknak az antiszociális rinyagépekre, úgyhogy így tovább.
2012. dec. 11. 11:10
 6/10 Pali1977 ***** válasza:
Biztosan láttál már olyan párt te is, hogy egy naon jó csaj, és egy rohadt ronda pasi. Tudod nekik mi a titkuk? El tudják adni magukat. :) Járj te is közösségbe, én hiszem, hogy mindenkinek megvan a párja (igaz, jelen pillanatban én is páratlan vagyok, de nem csüggedek). Minden azon múlik, hogy állsz a dolgokhoz, és hogy ne add fel és NE TÖRJENEK LE A KUDARCOK, hanem tanulj belőlük. Nicolas Victor - Casanova titkokm nagyon jó kis olvasmány ;) Teljes szívből ajánlom neked.
2012. dec. 11. 13:14
 7/10 Synesztro ***** válasza:
Elárulom neked, a kisugárzásoddal van a baj. A csajok messziről megérzik, ha egy srác nem biztos magában, ha nem fogadja el magát. Adj egy kicsit magadra, senki sem lehet annyira csúnya, hogy ne találjon senkit, legfeljebb rossz helyen keresgélsz. Ne buliba menj, ott egészen más fajta nőkategória mozog,:S légy ápolt, mert fontos a külső, öltözz szépen, egy kicsit lázadozz, azt a csajok szeretik, persze ezt nem úgy értem hogy szaladj kukát gyújtogatni, Love Metál felirattal a pólódon. Légy különleges, fedezd fel magadban mi az ami benned több mint a többiekben, és aknázd ki. A csajok szeretik, ha egy férfi tényleg férfi mellettük, titokzatos, kedves, vicces. A beszélőkédből meg tüntesd el a remegést, mert a hangodon is hallható ha félsz a csajoktól. Azért mert világuralomra törnek, és mert már most náluk van az összes p^na azért még lehetünk rabszolgák nem?;) 25/F
2012. dec. 13. 05:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Kisugárzás nem létezik. Nem azt érzik meg, ha nincs önbizalmad, épp ellenkezőleg: akit mindig visszautasítanak a külseje miatt, annak megy el az önbizalma.
2012. dec. 13. 14:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Nicholas Victort én is javasolni tudom, de nem csak a könyveit, hanem járj el az előadásaira is, ha teheted. Vannak néha ingyenesek is. Egyébként puafestival. com fórumra regisztrálj, és megvilágosodsz, továbbá sok hasznos könyv található pualetoltes. com-on is a témában. Az egyik legdurvább David X Szabályai.
2012. dec. 15. 02:08
 10/10 anonim válasza:
Suli után eljárhatnál valahová pl sportolni vagy bármi ami érdekel, nyelvtanulás, zenélés stb.
2012. dec. 15. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!