Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egész jó külsővel, üres belsővel van esélyem párt találni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 14:15
1/11 anonim válasza:
Sokkal jobbak, mint rossz külsővel és jó belsővel.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem sokat érni vele ha a belsőd üres, sivár semmi...
2012. okt. 17. 14:18
3/11 anonim válasza:
mármint az esélyeid, ha nem lenne világos
4/11 anonim válasza:
A csajoknak úgyis csak mutogatni kell a pasi, meg esetleg a pénze. Más senkit sem érdekel.
5/11 anonim válasza:
Nincs. Szerintem nincs. Kinek kell egy határozatlan, nem túl életrevaló, szarhangulatú egyén? Max a ribancoknak. Sajnos a nők nagyon bámulják a belső tulajdonságaidat. HA nem ütöd meg mentálisan a szintet, akármilyen lehetsz, nem tudsz bekerülni a bizalom körébe, és végül nem jutsz pi-nához sem.
6/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem igaz, hogy csak a külső számít. Akkor már rég kurtam volna. Velem nem voltak elutasítóak, de képtleen voltam velük partner lenni, nem tudtam viszonozni az érdeklődésüket, és tessék, nem jutottam semmire szexuálisan. Ha nem tudsz szimpátiát kelteni bennük, akkor hiába atetszés, elhúzódnak tőled, lemondanak rólad a fenébe.
7/11 anonim válasza:
Hogy érted, hogy üres a belsőd? Miben nyilvánul ez meg? Miért gondolod, hogy értéktelen vagy belül?
24/N
8/11 anonim válasza:
Barátnőt könnyű találni, életre való párt nem. Keresd meg azt aki kiegészít.
9/11 A kérdező kommentje:
Úgy üres, h nem vagyok jó társaság... Nem tudok miről beszélni, nem tudok szórakoztatni egy csalt stb...
Utolsó: Hogy találhatnam egyáltalán meg azt, aki kiegészít?
2012. okt. 17. 14:34
10/11 A kérdező kommentje:
Csajt
2012. okt. 17. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!