Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy talál minden nő párt magának, ha rengeteg önbizalomhiányon "szerencsétlen" pasik vannak, akiket a nők 95%-a nem bírja?
ááájjj!
Lehet h több a nő de nem a fiatal korosztályban!!
A 15-40 éves korosztályig Kevesebb a nő!
50 felett van sokkal sokkal több nő!
Persze, de hát sokkal könnyebb úgy okoskodni, hogy az ember nem néz utána a dolgoknak... :)
Nem mindenki találja meg a párját,rengeteg férfi és nő szenved emiatt.Nagyon sok szingli,magányos,önbizalom hiányos emberke szaladgál a földön,legyen szó csajról,vagy pasiról.S igen,általában ezek az emberek húzzák a rövidebbet,hogy ennek mi az oka,azt nem tudom.Csak azt,hogy egyáltalán nem talál magának párt az összes nő,sőt,millió nő sikertelen,pasikból meg akad mindenféle,nemcsak önbizalom hiányos,szerencsétlen.Amúgy meg a nők férfira vágynak,ki ilyenre,ki olyanra,van,akinek a szerényebb,visszafogottabb jön be,számár az a férfi.Kár általánosítani.
Egyébként a kérdés nagy baromság.No meg megtanulhatnál szabatosan fogalmazni...
hogy? hát előbb-utóbb megunják a szexhiányt, a magányt, és kiválasztanak egy számukra tűrhetőbb külsejű szerencsétlent akire konkrétan rámásznak. az meg nem is mer ellenkezni :D (tapasztalat)
az összes pasimra én másztam rá, volt olyan is aki body-builder mégis tiszta kis félénk volt, vagy aszoc vagy nem tudom hogy mondjam
senkinél nem kezdeményezett
buliban ült a haverokkal, azok elmentek valami zenét kérni, kérdeztem valami semlegeset és beleültem az ölébe, aztán össze is jöttünk mert én úgy akartam.
ez van mostanában, a csajok nyomulnak, ők dugják meg szinte a pasikat :D
és kénytelen vagyok ezt csinálni, másként aztán oda nem jönne tényleg senki csak a legalja nyomingerek...
annyira meg azért nem adom le
utánanéztem drágalátos 7-es.
Amúgy elég ha végigmész egy városon már több a fiú mint a lány.
ha igazad lenne akkor biztos elbújnak odahaza a lányok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!