Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy talál minden nő párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy talál minden nő párt magának, ha rengeteg önbizalomhiányon "szerencsétlen" pasik vannak, akiket a nők 95%-a nem bírja?

Figyelt kérdés
2012. okt. 16. 21:47
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
egyébként több fiú születik, mint nő, de csecsemőhalandóság nagyobb a fiúknál, ezért kb. egyforma a fiúk nők lélekszáma, nagyon minimálisan több a fiú, de ez statisztikai párválasztás céljából nem lényeges
2012. okt. 16. 22:02
 12/21 A kérdező kommentje:
(szakmám félig meddig a demográfia)
2012. okt. 16. 22:03
 13/21 anonim ***** válasza:

50 felett több a nő és így összességében van több nő mint férfi !

1km-es körzetben Az átlag 5 férfi hal meg míg 1 nő

2012. okt. 16. 22:04
 14/21 anonim ***** válasza:
Most,hogy sokadik olvasásra végre megértettem ezt az egyébként zavaros kérdést,rájöttem,hogy az utolsó válaszoló valahol eltalálta a lényeget.Igen,vannak nagyon önbizalom hiányos,nagyon passzív pasik,akikre nyomulni kell,és igen,van,mikor vágysz egy társra,egy kis boldogságra,egy kis örömre,és akkor jön egy ilyen pasi,te meg felszeded.Én speciel nem szánalomból,és nem azért,mert nincs jobb,én szeretem is,ha valaki nem menő csávó,vagy falu bikája típus.
2012. okt. 16. 22:06
 15/21 anonim ***** válasza:
Van, akinek az ilyen típus is bejön. Akik itt sírnak, meg sokszor inkább bizonytalan, tapasztalatlan gyerekek, nem csoda, hogy szerencsétlennek érzik magukat pár kudarc után. Valószínűleg egy-két kivétellel később ők is megtalálják a párjukat.
2012. okt. 16. 22:13
 16/21 anonim ***** válasza:
53%

Férfiként ellent kell hogy mondjak a fentebbi hölgyeknek.

A világ még mindig úgy működik, hogy a férfi próbálkozik, és a nő dönt, hogy kinek ad esélyt.

Ha egy nőben van bármi, akár külső, akár belső tulajdonság, ami vonzó lehet egy pasinak, akkor az a pasi igyekszik megkörnyékezni a nőt, aki vagy hagyja ezt vagy nem.

Szerencsére a lányok nem csak egyetlen vonzó tulajdonsággal rendelkeznek általában, hanem több félével, így több férfi próbálkozik náluk, és tudnak kiből válogatni.

Tehát, ha egy nő pasit akar: választ a jelentkezőkből. (Vagy várja tovább, hogy jöjjön a szőke ló fehér hercegen.)

Ha egy férfi meg akar szerezni egy nőt, meg kell, hogy győzze őt, hogy ő a legjobb/legérdekesebb/legbármibb, ami valljuk be nagyobb kihívás, mint választani egyet.

De persze ez is csak egy vélemény.

2012. okt. 16. 22:20
 17/21 anonim ***** válasza:

A ENSZ szerint Mo.-n 111 nő jut 100 férfire.

[link]

Persze ez nem biztos, lehet jobban tudjátok....

Egyébként a kérdésre nem itt kell keresni a választ. Illetve maga a kérdés is rossz szerintem. Sok "szerencsétlen" fiút ismerek, akinek van barátnője, igaz, a barátnőjük...hát...nem lesz Playboy sztár az biztos.

2012. okt. 16. 22:46
 18/21 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű, kevés férfi sok nőnek csapja a szelet.
2012. okt. 16. 23:21
 19/21 anonim ***** válasza:

68%, 21:57 mennyire igaza van!

A lányok azért találnak maguknak, mert a csajok udvarolnak! A pasik nagy része sohasem megy oda egy lányhoz!

A lány megy oda, általában ők kezdeményeznek.

Az a lány, aki nem nyomul a pasikra, az egyedül marad, vagy válogathat a "nyomingerek" közül, ahogy a kedves 21:57 fogalmazta.

2012. okt. 17. 01:08
 20/21 anonim ***** válasza:

Jó, veregessük meg a 21:57-es vállát, amiért ilyen nyomulós ribanc, és még büszke is rá.

Sok srác - melyek nagy része itt rinyál naphosszat - azért nem megy oda a csajokhoz, mert a sok hülye egoista p.csa párszor lealázta és ezt nem bírta feldolgozni. Úgyhogy ezt köszönjétek magatoknak. Ha kell valami, akkor tegyetek érte, vagy siránkozzatok, hogy miért nincs senkitek.

2012. okt. 17. 03:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!