Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h aki keres nem talál és aki nem keres az talál?
Most esetemben nem én lennék a szegény szerencsétlen aki állandóan keres. Hanem inkább a másik aki tesz az ilyenre nagy ívbe és még is összejönnének vele. Csak érdekel mert az egyik haverom meg megszakadna egy b nö-ér de neki nem jön össze szegénynek. És most én nem azé mondom mer szerintem nem vagyok egy nagy szám.
De ez mér van így csak érdekel ?
Mert az emberről messziről látszik,hogy mennyire görcsösen akar egy lányt főleg ha kontaktba is kerül vele.
Én vagyok mondjuk a kivétel,én elég laza és nyugodt természet vagyok azonban nem igen találnak meg,inkább a rondák.Még szerencsém,hogy nem vagyok az érzelmes típus(szerelem kuncsorgó)
Mert aki nem keres, abban nincsenek görcsök. Nem akarja mindenáron. Aki pedig keres, az túlságosan ráfeszül. A görcsösség pedig taszítja az embereket.
Szóval engedd el, és leszáll rád. Olyan, mint egy pillangó. :)
4 évig voltam társkereső oldalon, ezalatt összejött 3 randi 3 különböző csajjal.
2 hónapja töröltem magam minden ilyen oldalról, és volt 8 randim, 8 különböző csajjal.
Ezt rakd össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!